Bedrijfsruimte - Huur & koop

Pakketboot 39 3991CH Houten

Informatie aanvragen

€ 89 per m2 per jaar

Pakketboot 39 3991CH Houten
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Pakketboot 39 in Houten

Bedrijfsruimte - Huur & koop
130 m2
Het betreft een representatieve bedrijfs-/kantoorunit, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein “De Meerpaal”, een gemengd bedrijventerrein, dat plaats biedt aan bedrijven uit de dienstverlening, groothandel, bouwwereld, lichte industrie of logistieke dienstverlening. Zowel lokale, regionale als (inter)nationale bedrijven zijn hier gevestigd. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door een hoogwaardige uitstraling en prima voorzieningenniveau, kleinschalig en overzichtelijk, een goede infrastructuur en centraal gelegen in het hart van Nederland.
Bedrijventerrein “De Meerpaal” is centraal gelegen met directe ontsluiting via de rijksweg A27 (Almere-Breda), alsmede in de directe omgeving van knooppunt “Oudenrijn”. Ook met het openbaar vervoer is “De Meerpaal” prima te bereiken. Vanaf het NS Station Houten is er een busverbinding naar “De Meerpaal”.
Totaal ca. 130 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 80 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond;
ca. 50 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.
Koopsom € 155.000,= kosten koper te vermeerderen met B.T.W.
Huurprijs € 1.000,= per maand te vermeerderen met B.T.W.
De bedrijfsruimte met kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
begane grond;
- representatieve entree;
- toilet;
- pantry;
- overheaddeur;
- vloerbelasting begane grond ca. 1.500 kg/m²;
- alarminstallatie;
- tl-lijnverlichting;
- airco-unit.
1e verdieping
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- verwarming;
- airco-unit;
- te openen ramen.
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.
Transport/aanvaarding per direct mogelijk.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 89 per m2 per jaar
oppervlakte:
130 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Buitengebied Houten West (137), Bedrijvengebied Oudenrijn (126), De Wiers (84), Laagraven (80), Industrieterrein Vianen (28), Plettenburg (38), Bunnik (30), Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg (28), Over Oudland (16), Industrieterrein Hagestein (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (121), Oudenrijn (89), Laagraven-Liesbosch (80), De Hagen+de Biezen (40), Doornkade (46), De Meerpaal (35), Rondeel (28), Over Oudland (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (22), De Schaft (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pakketboot 39 in Houten.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Houten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Meerpaal in de buurt Buitengebied Houten West te Houten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 130 m2 en ligt op Pakketboot 39 in Houten, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

 
Informatie aanvragen