Kantoor - Huur & koop

Sprendlingenstraat 53- 55 5061KM Oisterwijk

Informatie aanvragen

N.o.t.k.

Sprendlingenstraat 53- 55 5061KM Oisterwijk
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Sprendlingenstraat 53- 55 in Oisterwijk

Kantoor - Huur & koop
14 m2 - 1283 m2

Op uitstekende zichtlocatie aan doorgaande weg in Oisterwijk gelegen bedrijfsgebouw, totaal groot 1.283m2 VVO, bestaande uit 626m2 kantoorruimte / showroom op de begane grond en 657m2 kantoorruimte op de verdieping. Nabij deze aantrekkelijke locatie is gelegen het Inside gebouw, Speedliner en verder zijn gevestigd Praxis, Michiels Woonstijl, Karwei en de geheel gerenoveerde Meubelfabriek Oisterwijk, Meubilex en naastgelegen Citroën Bertens Oisterwijk.

De begane grond is in verhuurde staat en in gebruik bij Pot & Vaas, sinds 2002 importeur/groothandel van een hele brede collectie woonaccessoires. Pot & Vaas is voornamelijk gespecialiseerd in grotere potten, vazen en schalen (al dan niet op een zuil), van diverse materialen.

De kantoorruimten op de verdieping worden op tijdelijke basis verhuurd en zijn beschikbaar vanaf 14m2 tot 657m2 kantoorruimte.

De naastgelegen logistieke bedrijfsruimte, Sprendlingenstraat 57, is groot circa 9.550m2, is in geheel verhuurde staat en in gebruik bij Speedliner Warehousing.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Kadastraal
Gemeente Oisterwijk
Sectie A
Nummer 7778
Groot circa 1.901m2

Koop

Voorwaarden
Op Aanvraag.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
N.o.t.k.
Totale oppervlakte:
1.283 m2
In units vanaf:
14 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centrum (88), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Hagelkruis (20), Industrieterrein Kraaiven (20), Het Goirke (16), Verspreide huizen Udenhout (16), Industriestrook Goirke-Kanaaldijk (15), Industrieterrein Loven (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (18), Industrieweg (9), Kreitenmolen (8), Piushaven (5), Koningshoeven (4), Laarakkers (4), Ladonk I (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sprendlingenstraat 53- 55 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Oisterwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1283 m2 en ligt op Sprendlingenstraat 53- 55 in Oisterwijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen