Kantoor - Huur & koop

Aphroditestraat 17 5047TW Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.495,- per maand

Aphroditestraat 17 5047TW Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Aphroditestraat 17 in Tilburg

Kantoor - Huur & koop
224 m2

Op industrieterrein Vossenberg gelegen kantoorruimte, groot circa 224m2 verdeeld over de begane grond en verdieping met overheaddeur aan de achterzijde met opslag en 2 parkeerplaatsen, onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelcomplex. De kantoorruimte is geheel zelfstandig, met eigen voorzieningen en uitgevoerd met keuken, toilet en opslag-/archiefruimte.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Tilburg
Sectie: F
Nummer: 5123 A40

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.495,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 229.000,-- kosten koper

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.495,- per maand
oppervlakte:
224 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centrum (86), Het Laar (47), Verspreide huizen Rijen (32), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (26), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Het Laar (45), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Kreitenmolen (8), Berkhaag (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aphroditestraat 17 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 224 m2 en ligt op Aphroditestraat 17 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen