Kantoor - Huur & koop

Leidsewallen 34 2712BW Zoetermeer

Informatie aanvragen

€ 1.250,- per maand

Leidsewallen 34 2712BW Zoetermeer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Leidsewallen 34 in Zoetermeer

Kantoor - Huur & koop
49 m2 - 63 m2

Nieuwbouw Project aan de Leidsewallen 34 in Zoetermeer. Het nieuwbouw project bestaat uit 5 beschikbare units, boven deze units worden 10 woonappartementen gerealiseerd.

De units zijn vrij indeelbaar en hebben een zeer breed bestemmingsplan, zowel geschikt voor de zakelijke dienstverlening, detailhandel, consumentverzorgende detailhandel en als praktijkruimtes.

Het opleveringsniveau is in overleg met de beheerder, alle prijzen zijn gebaseerd op casco. Het project wordt Q1 2020 gebouwd en zal Q2 2021 worden opgeleverd.

Metrages (BVO)

Beschikbare units variërend vanaf circa 49 m2 BVO tot en met circa. 63 m2 BVO.

Voor meer informatie omtrent de huur en koopcondities neem contact op met Business Connect 079 3161020 en vraag naar
Erik Kettenis of mail naar Business connect. ekettenis@business-connect.nl

Koopcondities

Vraagprijs: vanaf € 143.000,- v.o.n. Excl. BTW (afhankelijk van de metrages)

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 1.250,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: in overleg
Servicekosten: Nader te bepalen
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.250,- per maand
Totale oppervlakte:
63 m2
In units vanaf:
49 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Lansinghage (47), De Rivieren (23), Rokkeveen-West (37), Driemanspolder (35), Stadscentrum (35), Leidschendam-Zuid (28), Rokkehage (28), Oosterheem-Noordoost (26), Voorburg Oud (20), Cronestein (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Lansinghage (38), Bedrijvenpark Oosterheem (26), Forepark (13), Rokkehage (21), Weg En Land (18), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Berkelse Poort (15), Zoeterhage (14), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (13), Sierteeltcentrum-Itc (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Leidsewallen 34 in Zoetermeer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Zoetermeer? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Dorp te Zoetermeer. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 63 m2 en ligt op Leidsewallen 34 in Zoetermeer.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen