Bedrijfsruimte - Huur & koop

Aresstraat 13- 07 5048CD Tilburg

Informatie aanvragen

€ 995,- per maand

Aresstraat 13- 07 5048CD Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Aresstraat 13- 07 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
130 m2 - 260 m2

Op goede locatie op industrieterrein Vossenberg gelegen bedrijfsruimte, gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw twee geschakelde bedrijfsunits. De bedrijfsruimte is groot totaal 2 x 130m2, totaal 260m2 bestaande uit begane grond met 2 x overheaddeur, entree, hal, twee spreekkamers, opslag, archief en pantry en 130m2 verdieping bestaande uit een mooie kantoorruimten met een twee spreekkamers. Alle ruimten zijn voorzien van data aansluitingen, de kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Oorspronkelijk waren het twee bedrijfsunits die samengevoegd zijn, het is bespreekbaar om weer te splitsen naar de oorspronkelijke staat en twee bedrijfsunits te verkopen.

Kadastraal
Gemeente: Tilburg
Sectie: F
Nummers: 4835 en 4836
Groot: 70m2 en 70m2, totaal 140m2

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 199.000,-- kosten koper.
Prijs per unit op aanvraag.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs per unit bedraagt € 995,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

De servicekosten bedragen € 35,-- per maand, te vermeerderen met BTW

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 995,- per maand
Totale oppervlakte:
260 m2
In units vanaf:
130 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 3000 m tot 4000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2000
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Rijen (46), Verspreide huizen Goirle (40), Bedrijventerrein Zanddonk (36), Tichelrijt (35), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Bedrijventerrein De Kets (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Haansberg (36), Tijvoort (34), Kanaalzone (27), Tichelrijt I (25), Zanddonk (25), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aresstraat 13- 07 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 260 m2 en ligt op Aresstraat 13- 07 in Tilburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen