Kantoor - Huur

Charles Stulemeijerweg 2 5026RT Tilburg

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Charles Stulemeijerweg 2 5026RT Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Charles Stulemeijerweg 2 in Tilburg

Kantoor - Huur
250 m2

Representatieve kantoorruimte, groot circa 250m2 op de begane grond, gelegen op het bedrijvenpark ‘Het Laar’. In het gebouw zijn onder andere reeds gevestigd OTTO en Webhelp. De kantoorruimte is bereikbaar vanaf het royale parkeerterrein, fietsenstalling en fraaie tuinen met een brug over de vijver naar de imposante entree, hal met baliefunctie. De kantoorruimte is geheel zelfstandig en afsluitbaar, voorzien van een eigen dubbele toiletgroep, pantry, drie royale kantoorkamers en een grote kantoortuin met een kantoorkamers.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot eigen en met fraaie groenvoorzieningen aangelegd eigen parkeerterrein.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein ‘Het Laar’ is goed bereikbaar met eigen vervoer via de nabij gelegen op- en afritten aan de rijksweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich nabij.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte op de begane grond bedraagt
€ 120,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

De aanvangsjaarhuurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
250 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1991-2000
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Charles Stulemeijerweg 2 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Het Laar in de buurt Het Laar te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Charles Stulemeijerweg 2 in Tilburg, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen