Bedrijfsruimte - Huur

Jules Verneweg 100 5015BM Tilburg

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 2.950,- per maand

Jules Verneweg 100 5015BM Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Jules Verneweg 100 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
750 m2

Op uitstekend bereikbare toplocatie aan de Jules Verneweg, achter Kluytmans Service, op industrieterrein Loven gelegen zelfstandige bedrijfsruimte / werkplaats, totaal groot circa 750m2, voorzien van een eigen poort en entree vanaf de achterzijde, diverse overheaddeuren en de mogelijkheid voor een kraanbaan.

Parkeren
Parkeren geschiedt op eigen terrein en is ruim voldoende aanwezig.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.950,-- per maand.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.950,- per maand
oppervlakte:
750 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 2000 m tot 3000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1975
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Goirle (41), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Het Laar (22), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Verspreide huizen Hilvarenbeek (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jules Verneweg 100 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Loven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 750 m2 en ligt op Jules Verneweg 100 in Tilburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen