Bedrijfsruimte - Huur & koop

Schutweg 21 5145NP Waalwijk

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Schutweg 21 5145NP Waalwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Schutweg 21 in Waalwijk

Bedrijfsruimte - Huur & koop
2500 m2

Nieuw te bouwen bedrijfsobject, gelegen op uitstekende locatie op bedrijventerrein Haven te Waalwijk.

Het object kan gerealiseerd worden op een perceel grond ter grootte van 3.680m2 met een bijzonder representatieve uitstraling, wordt hoogwaardig gebouwd, geheel afgewerkt met alle voorzieningen en wordt naar wens gebruiksklaar opgeleverd.

Het perceel is als bouwgrond voor verkoop beschikbaar, zonder bouwclaim

Het nieuwbouw bedrijfsobject wordt op maat en in overleg met de gebruiker gerealiseerd. De impressie is een voorbeeld wat er ontwikkeld kan worden.

Koopprijs
Het perceel is als bouwgrond voor verkoop beschikbaar, zonder bouwclaim
De koopprijs van het bouwkavel bedraagt € 515.200,00 kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Het nieuw gebouwde bedrijfsobject is voor verkoop beschikbaar.
De koopprijs is afhankelijk van de gebruikswensen en daarmee bouwkosten.

Huurprijs
De huurprijs wordt vastgesteld op basis van een definitief ontwerp dat op maat voor de gebruiker wordt gemaakt. Op basis van het definitieve ontwerp van het bedrijfsobject is de huurprijs marktconform.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van verwarming, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per betalingsperiode vooruit.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
2.500 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijventerrein Haven (127), Bedrijventerrein Zanddonk (36), Nieuwkuijk (31), Bedrijventerrein De Kets (23), Verspreide huizen in buitengebied (21), Kaatsheuvel (20), Verspreide huizen Waalwijk (16), Verspreide huizen Sprang (15), Bedrijventerrein Berkhaag (14), Braken-Oost (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Haven (137), Zanddonk (25), Bt Nieuwkuijk (24), De Kets (19), Berkhaag (17), Haven Vii (15), Zanddonk Nw (12), Groenewoud (voorheen Groenewoud Ii) (9), 2e Uitbreiding De Rietdijk Oost (7), Besoyen West (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schutweg 21 in Waalwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Waalwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Haven te Waalwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 2500 m2 en ligt op Schutweg 21 in Waalwijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen