Winkel - Huur & koop

Stoofsteeg 22 2801JR Gouda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.350,- per maand

Stoofsteeg 22 2801JR Gouda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Stoofsteeg 22 in Gouda

Winkel - Huur & koop
80 m2

Object:
Op een hoek gelegen sfeervolle winkelruimte met uitzicht over water en de Zeugstraat, voor het laatst in gebruik geweest als winkel in woonaccessoires en dameskleding.

Vloeroppervlakte:
Ca. 80 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda
Sectie: C
Nummer: 4345-A1

Parkeervoorziening:
Mogelijk in de directe omgeving in parkeergarage Nieuwe Markt Passage en Klein Amerika (betaald parkeren).

Locatie/ Bereikbaarheid:
De winkel is gelegen in het centrum van Gouda tegenover de decoratiewinkel “Juffrouw Saartje”. De Stoofsteeg vormt een verbinding tussen de druk bezochte Zeugstraat en de Markt met het beroemde stadhuis.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte is voorzien van:
- tranenplaatvloer;
- meterkast (voorzien van gas- ,water- en elektra meter);
- toilet;
- pantry;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- inbouw magazijnruimte;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsspots;
- alarmsysteem.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 215.000,- kosten koper

Huurprijs:
€ 1.350,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Stoofsteeg 22 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.350,- per maand
oppervlakte:
80 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Nieuwe Markt en omgeving (95), Turfmarkt en omgeving (25), Waddinxveen (20), De Goudse Poort (16), Centrum (14), Burgemeester Kremerweg (12), Hoef- en Veldbuurt (12), Nieuwe Park-Oost (10), Dorrestein (6), Boskoop (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Goudse Poort (19), Kouwehoek (6), Coenecoop I+ii (2), Kromme Gouwe (2), Het Ambacht (1), Hooge Veenen (1), Moerkapelle (1), Rijnhoek (1), Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stoofsteeg 22 in Gouda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Gouda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Nieuwe Markt en omgeving te Gouda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 80 m2 en ligt op Stoofsteeg 22 in Gouda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen