Winkel - Huur & koop

Julianapark 26- 27 5046GB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Julianapark 26- 27 5046GB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Julianapark 26- 27 in Tilburg

Winkel - Huur & koop
55 m2 - 271 m2

Winkelruimte / (balie)kantoor groot circa 271m2, deelverhuur bespreekbaar, gelegen op de begane grond van een nieuw gebouwd complex aan het Julianapark te Tilburg. De winkel is gelegen nabij de Ringbaan en tegenover het Bart van Peltplein waar onder andere een Jumbo supermarkt en een DA drogisterij gevestigd zijn. Tot het gehuurde behoort 1 parkeerplaats op eigen, afgesloten terrein en er zijn volop gratis parkeermogelijkheden op loopafstand bij het tegenover gelegen Bart van Peltplein beschikbaar.

Koopprijs
Koopprijs en voorwaarden op aanvraag.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 135,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
271 m2
In units vanaf:
55 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Centrum (108), Oisterwijk-Centrum (35), Het Zand (27), De Schans (21), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (13), Het Goirke (10), Enschot (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Julianapark 26- 27 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Het Goirke te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 271 m2 en ligt op Julianapark 26- 27 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen