Winkel - Huur & koop

Wagnerplein 79 5011LP Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.250,- per maand

Wagnerplein 79 5011LP Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur & koop aangeboden
op Wagnerplein 79 in Tilburg

Winkel - Huur & koop
53 m2

VERHUURD EN VERKOCHT

Wagnerplein (nieuwbouw) - Tilburg

Winkelcentrum Wagnerplein is een goed lopend overdekt winkelcentrum in Tilburg Noord. Op dit moment is een herontwikkeling en uitbreiding gestart die in 2018 volledig zal zijn afgerond. Medio 2017 is een groot gedeelte van het winkelcentrum al gerenoveerd. Het bestaande winkelcentrum wordt gerenoveerd en gemoderniseerd en het metrage wordt uitgebreid met ca. 4.000 m².
Bij het winkelcentrum liggen zo’n 700 gratis parkeerplaatsen. Tevens ligt naast het winkelcentrum de nieuwe Drieburcht. Dit betreft een multifunctioneel sportcentrum met Olympisch zwembad, sporthal en fitness-school welke direct naast het winkelcentrum ligt. Op vrijdag is er een goed bezochte weekmarkt.

In het winkelcentrum zijn nu de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Em-Té Supermarkt, Nettorama, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, D-reizen, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, Foto Jans, ’t Boeketje, ING, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Sengers Textiel, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Alysa Mode, Van Baast Damesmode, Brainwash, Brasserie Manor. Na herontwikkeling zullen hier in ieder geval Action, Bristol, bakkerij Van Iersel en Kwalitaria aan worden toegevoegd.

Voor meer informatie over de uitbreiding van het winkelcentrum, de planning en de artist impressies zie de website: www.nieuwbouw-wagnerplein.nl.

Object
Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 53 m² b.v.o. begane grond. De winkel ligt op een goede locatie binnen Winkelcentrum Wagnerplein met Hema, Van Haren en Nettorama in de nabijheid.

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, doch wordt als casco verhuurd, e.e.a. conform algemene bepalingen ROZ 2012. De onderhouds- en vervangingskosten c.q. -plicht voor aan te brengen technische installaties zijn voor rekening huurder.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met telkens vijf verlengingsjaren.

Te Huur en Te Koop
Het pand wordt zowel Te Huur als Te Koop aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2008.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Leveringen en diensten, voorschot servicekosten
Het voorschot voor leveringen en diensten (servicekosten) bedraagt € 25.-/m² B.V.O. en het voorschot promotiebijdrage bedraagt ca. EUR 4,55/m² op jaarbasis. Beide bedragen zijn per kwartaal vooruit als voorschotten verschuldigd en zullen eenmaal per jaar op basis van nacalculatie worden verrekend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.250,- per maand
oppervlakte:
53 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: Centrum (106), Oisterwijk-Centrum (35), Het Zand (26), De Schans (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Verspreide huizen Goirle (16), Besterd (15), Wandelbos-Noord (13), Het Goirke (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagnerplein 79 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Schans te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 53 m2 en ligt op Wagnerplein 79 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen