Kantoor - Huur & koop

Binnenweg 5 2923BA Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 1.600,- per maand

Binnenweg 5 2923BA Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Binnenweg 5 in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur & koop
250 m2 - 500 m2

Modern bedrijfsgebouw met kantoor en 7 parkeerplaatsen.

Aan de Binnenweg 5 te Krimpen aan den IJssel wordt een multifunctioneel bedrijfsgebouw met kantoorruimte te huur/koop aangeboden. Het complex bestaat uit kantoorruimte van circa 500 m² en 7 eigen parkeerplaatsen. Voor een overzicht van de indeling van het bedrijfsgebouw verwijzen wij u naar de plattegronden.

Kantoor: het kantoor bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping en is voorzien van: grindvloer (begane grond) linoleum (eerste verdieping), systeemplafond met tl verlichting, airco units, scheidingswanden, verwarming middels radiatoren, pantry, apart dames en herentoilet, databekabeling, alarmsysteem en een patchkast.

Vloeroppervlakte: totaal ca. 500 m² kantoorruimte verdeeld over diverse verdiepingen.
Begane grond: circa 250 m².
Eerste verdieping: circa 250 m².
Deelverhuur per verdieping is bespreekbaar.

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich 7 eigen parkeerplaatsen, Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Krimpen aan den IJssel
Sectie: C
Nummer: 7141

Opleveringsniveau: in huidige staat.

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs: € 1.600,- excl. BTW per maand (per verdieping).
Vraagprijs: € 525.000,- k.k.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de NVM, aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van Binnenweg 5 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.600,- per maand
Totale oppervlakte:
500 m2
In units vanaf:
250 m2
Parkeerplaatsen:
12
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Woonomgeving
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1974

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: 0 (1011), Donkersloot (29), Kop van Zuid-Entrepot (15), Feijenoord (11), Noordereiland (10), BT Bijdorp (9), Oude Westen (9), BT Vaanpark 2 (7), Verspreide huizen (5), Drievliet (6), Kralingen-West (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (36), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Barendrecht-Oost (18), Antoniapolder (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Binnenweg 5 in Krimpen aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 500 m2 en ligt op Binnenweg 5 in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt in een woonomgeving.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen