Kantoor - Huur

Bogerd 25 2922EA Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 850,- per maand

Bogerd 25 2922EA Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Bogerd 25 in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur
125 m2

Object: volledig ingerichte bedrijfsunit met kantoor.
Aan de Bogerd 25 te Krimpen aan den IJssel wordt een multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte te huur aangeboden. De bedrijfsunit bestaat uit circa 125 m² kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen. Voor een overzicht van de indeling van de bedrijfsunit verwijzen wij u naar de plattegronden.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor diverse kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal circa 125 m² kantoorruimte.

Kantoor: het kantoor bevindt zich op de begane grond en is voorzien van: laminaat, separate toegangsdeur kantoor, lichtstraat in het dak, scheidingswanden, verwarming middels radiatoren, pantry, toilet, en databekabeling.

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro.

Opleveringsniveau: in huidige staat.

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 850,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Bogerd 25 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 850,- per maand
oppervlakte:
125 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Woonomgeving
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1975
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Donkersloot (68), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), Verspreide huizen (33), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (34), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (41), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (34), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Het Ambacht (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bogerd 25 in Krimpen aan den ijssel.

Zoekt u een kantoor te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kortland-Noord te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 125 m2 en ligt op Bogerd 25 in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt in een woonomgeving.

 
Informatie aanvragen