Kantoor - Huur

De Korf 56 2924AH Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 100 per m2 per jaar

De Korf 56 2924AH Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
op De Korf 56 in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur
81 m2
Een kantoorruimte centraal gelegen tegenover winkelcentrum "De Korf".
Het gaat om een kantoorruimte op de eerste verdieping van circa 81m2. De ruimte is ingedeeld in 3 kamers met een vaste kast. De pantry wordt gezamenlijk gebruikt met de andere huurder op de 1ste verdieping.
kamer 1: 4.60 x 4.40
kamer 2: 7.60 x 4.40
kamer 3: 4.46 x 2.00
De levering en diensten van de servicekosten zijn:
- Tuinonderhoud
- Glasbewassing
- Schoonmaak gemeenschappelijke ruimte
- Onderhoud CV-installatie plus airco
- Gas -elektra- en waterverbruik van de gehuurde ruimte
- Onderhoud blusapparatuur
- Service- abonnement alarm en signaleringsinstallatie
- Plaatsing afvalcontainer en ophalen huisvuil
(De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie)
Huurbetaling
Per maand, vooruit te voldoen.
Huuringangsdatum
Direct.
Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.
Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende bepalingen is vastgesteld in juli 2003.
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste huur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 100 per m2 per jaar
oppervlakte:
81 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Donkersloot (68), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (37), Verspreide huizen (33), BT Bijdorp (34), Rivium 1e straat (28), Struisenburg (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (34), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Het Ambacht (18), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Korf 56 in Krimpen aan den ijssel.

Zoekt u een kantoor te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Boveneind te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 81 m2 en ligt op De Korf 56 in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt in een winkelcentrum.

 
Informatie aanvragen