Kantoor - Huur

Maerlandtweg 6 2921LC Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 875,- per maand

Maerlandtweg 6 2921LC Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Maerlandtweg 6 in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur
130 m2

Object: bedrijfsunit met kantoorruimte.
Aan de Maerlandtweg 6 te Krimpen aan den IJssel wordt een multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte te huur aangeboden. De bedrijfsunit bestaat uit circa 130 m² kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor kantoordoeleinden en bedrijfs-/opslagruimte.

Vloeroppervlakte: totaal circa 130 m² verdeeld over twee verdiepingen:
Kantoorruimte begane grond: circa 50 m²
Kantoorruimte verdieping: circa 50 m²
Opslagruimte: circa 30 m²

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van de bedrijfsunit bevinden zich twee parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: gelegen op industrieterrein ‘’Stormpolder’’ met goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 richting Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
Kantoorruimte begane grond:
- separate toegangsdeur kantoor;
- douche;
- pantry;
- toilet met fontein;
- plavuizen vloer;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;

Kantoorruimte verdieping:
- laminaat vloer;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs:
Bij een huurovereenkomst van 3 jaar, € 850,- excl. BTW per maand;
Bij een huurovereenkomst van 2 jaar, € 950,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Maerlandtweg 6 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 875,- per maand
oppervlakte:
130 m2
Parkeerplaatsen:
2
Beschikbaar per:
Beschikbaar per 1-11-2016
Lokale voorzieningen:
Restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1996
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Donkersloot (68), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (34), Rivium 1e straat (28), Verspreide huizen (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (34), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maerlandtweg 6 in Krimpen aan den ijssel.

Zoekt u een kantoor te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Stormpolder in de buurt Oud Krimpen te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 130 m2 en ligt op Maerlandtweg 6 in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

 
Informatie aanvragen