Kantoor - Huur

Nieuwe Tiendweg 11a 2922EN Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Nieuwe Tiendweg 11a 2922EN Krimpen aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwe Tiendweg 11a in Krimpen aan den ijssel

Kantoor - Huur
80 m2

Algemeen:
In het fraaie en luxe kantorenverzamelgebouw Kortland, gelegen in het centrum van Krimpen aan den IJssel, bieden wij Turn Key kantoorunits aan van 80m². Op de begane grond bevinden zich een aantal bedrijven met een publieke functie wat zorgt voor een levendige sfeer. Via de fraaie entreehal zijn twee liften waaronder een invalidenlift. Aan de achterzijde van het gebouw is een grote parkeerplaats waar men gratis kan parkeren.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 richting Schoonhoven/Bergambacht/Gouda of richting Rotterdam (A16, van Brienenoordbruggen ca. 10 kilometer) Capelle aan den IJssel. Busverbinding in de buurt van gebouw Kortland centraal busstation van Krimpen aan den IJssel op 5 minuten loopafstand met vanaf daar aansluiting op metro Capelsebrug.

Locatie:
Centraal gelegen, op een prominente locatie, in het centrum Krimpen aan den IJssel.
Opleveringsniveau:
Het geheel is in goede staat van onderhoud en alle ruimtes zijn standaard voorzien van:
- Vloerbedekking;
- Systeemplafond met led-verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Te openen ramen;
- Eigen intercom;
- Dubbele luxe heren en damestoiletten op iedere verdieping;
- Gezamenlijke of eigen pantry;
- Topkoeling per vertrek in te stellen;

Parkeervoorzieningen:
Groot parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Kantoorunits:
Op de eerste verdieping hebben we momenteel beschikbaar:

Unit 4:
Kantoorruimte van 80m² welke vrij is in te delen. De ruimte is voorzien van nieuwe vloerbedekking, systeemplafond met LED verlichting en een balkon.

Op de tweede verdieping hebben we momenteel beschikbaar:

Unit 14:
Kantoorruimte van 80 m² voorzien van een entree met voorportaal / wachtruimte, 2 werkkamers welke doormiddel van een deels glazen tussenwand van elkaar zijn gescheiden, balkon, patchkast
nieuwe vloerbedekking en systeemplafond met LED verlichting.

Unit 22
Kantoorruimte van 80 m² voorzien van een entree, 2 werkkamers welke doormiddel van een deels glazen tussenwand van elkaar zijn gescheiden, balkon, archiefruimte, vloerbedekking en systeemplafond met LED verlichting.

Betalingswijze:
De maandelijkse huurpenningen, eventuele servicekosten en omzetbelasting worden door de beheerder van de verhuurder geïncasseerd middels automatisch incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden, inclusief eventuele servicekosten en omzetbelasting.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur of indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is de huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zijn vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs:
€ 120,00 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting en servicekosten.

Servicekosten:
€ 37,50 per m² per jaar, exclusief omzetbelasting.

Termijn: In overleg.

Opleveringsdatum: In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
80 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1980

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (1057), Donkersloot (29), Kop van Zuid-Entrepot (15), Feijenoord (11), Noordereiland (10), BT Bijdorp (9), Oude Westen (9), BT Vaanpark 2 (7), Verspreide huizen (5), Drievliet (6), Kralingen-West (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Vinkenwaard-Zuid (20), Fascinatio (16), Barendrecht-Oost (18), Antoniapolder (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Tiendweg 11a in Krimpen aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Krimpen aan den ijssel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Nieuwe Tiendweg 11a in Krimpen aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen