Winkel - Huur

Raadhuisplein 93-94 2922AJ Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 5.615,- per maand

Raadhuisplein 93-94 2922AJ Krimpen aan den ijssel
 

Winkel te huur aangeboden
op Raadhuisplein 93-94 in Krimpen aan den ijssel

Winkel - Huur
123 m2 - 245 m2

Object: op de beste locatie van winkelcentrum Crimpenhof is een royaal winkelpand van circa 245 m² voor verhuur beschikbaar. Het betreft unit 60 (zie bijgesloten tekening). De winkelruimte kan ook nog uitgebreid worden met unit Raadhuisplein 91-92 (circa 230 m² winkelruimte op de begane grond). Zo kan in totaal een winkelruimte van circa 475 m² gecreëerd worden.

Vloeroppervlakte: circa 245 m² winkelruimte, deelverhuur is mogelijk vanaf circa 123 m² winkelruimte.

Parkeervoorziening: vrij parkeren rondom winkelcentrum ‘’De Crimpenhof’’ door middel van de blauwe kaart/zone.

Locatie/bereikbaarheid: gelegen in het druk bezochte en grotendeels overdekte winkelcentrum “De Crimpenhof”. De winkel bevindt zich centraal aan het horecaplein bij Tearoom Devon. Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens. Nadere informatie over het winkelcentrum alsmede de aanwezige winkeliers kunt u vinden op de website www.crimpenhof.nl. Elke dinsdag is er tevens markt net buiten het winkelcentrum. Met eigen en openbaar vervoer is de winkelruimte goed bereikbaar.

Opleveringsniveau: het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van casco verhuur.

Aanvaarding: per direct.

Huurprijs: € 5.615,- excl. BTW per maand. De huurprijs van deelverhuurvariant is op aanvraag.

Servicekosten: voor servicekosten wordt een voorschot gerekend van € 405,- excl. BTW per maand.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn, een korte huurperiode is in overleg bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Raadhuisplein 93-94 te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 5.615,- per maand
Totale oppervlakte:
245 m2
In units vanaf:
123 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Breedte gevel:
13 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern en winkelcentrum
Welstandsklasse:
A1
Bijdrage winkeliersvereniging:
A1
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1969
Branchebeperking:
Nee

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadsdriehoek (102), Cool (60), Oude Noorden (46), Centrum (36), Hillegersberg-Noord (33), Ridderkerk-Centrum (31), Zuidplein (30), Kralingen-West (29), Hillesluis (28), Groot-IJsselmonde (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Hoofdweg-Noord (7), Stadionweg E.O. (4), Donkersloot-Zuid (3), Ceintuurbaan (1), Donkersloot-Noord (1), Hoofdweg-Zuid (1), Hooge Veenen (1), Reijerwaard (1), Slachthuisweg Stena (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Raadhuisplein 93-94 in Krimpen aan den ijssel.

Zoekt u een winkel te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kortland-Noord te Krimpen aan den ijssel. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 245 m2 en ligt op Raadhuisplein 93-94 in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern en winkelcentrum.

 
Informatie aanvragen