Bedrijfsruimte - Huur

Stormsweg 22 2921LZ Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 124 per m2 per jaar

Stormsweg 22 2921LZ Krimpen aan den ijssel
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stormsweg 22 in Krimpen aan den ijssel

Bedrijfsruimte - Huur
65 m2
Algemeen
Op bedrijventerrein Stormpolder gelegen bedrijfshal. Deze is via de overheaddeur met loopdeur te bereiken. De bedrijfshal van 65m2 is voorzien van een betonvloer, verwarming middels een heater en een toilet op de begane grond. Het dak is geïsoleerd en het onderhoud binnen en buiten is voldoende te noemen. Op het terrein voor het pand kunnen twee auto”™s geparkeerd worden.
Indeling
Bedrijfshal: de hal is 13,60 meter lang en 4,80m breed. De handmatige overheaddeur is voorzien van een loopdeur zodat het betreden makkelijk is. De vrije hoogte is 5,80 meter en heeft een vloerbelasting van 1500 kg.
Eerste verdieping: hier is een kantine gerealiseerd die met vaste trap bereikbaar is.
Huurbetaling
Per maand, vooruit te voldoen.
Huuringangsdatum
Op korte termijn, in overleg.
Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.
Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende bepalingen is vastgesteld op 30 januari 2015.
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.
Huurgarantie
Een bangarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste huur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 124 per m2 per jaar
oppervlakte:
65 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (546), Donkersloot (78), BT Vaanpark 4 (25), Dordtsestraatweg (21), Antoniapolder (13), BT Reijerswaard (12), BT Ziedewij (11), Driehoek (10), Verspreide huizen (10), Bolnes (9), BT Bijdorp (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (117), Donkersloot-Noord (89), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Antoniapolder (13), Stormpolder (27), Weg En Land (30), Hoofdweg-Noord (25), Ommoord (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stormsweg 22 in Krimpen aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Stormpolder te Krimpen aan den ijssel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 65 m2 en ligt op Stormsweg 22 in Krimpen aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen