Kantoor - Huur - De Aalscholver

Gooimeer 1 1411DC Naarden

Informatie aanvragen

€ 695,- per maand

Gooimeer 1 1411DC Naarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in De Aalscholver op Gooimeer 1 in Naarden

Kantoor - Huur
16 m2 - 150 m2

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Gooimeer en beschikt over prachtige en betaalbare kantoorruimtes. Het gebouw wordt opgeleverd met diverse voorzieningen waar de huurders gebruik van kunnen maken. Op de begane grond is een bemande receptie, bedrijfsrestaurant waar elke dag lunch geserveerd wordt, een buitengedeelte en vergaderfaciliteiten. Elke vleugel van het kantoorgebouw is voorzien van een kosteloos te gebruiken pantry en koffiefaciliteiten. De hoogwaardige kantoorunits zijn te huur vanaf 20 m² kantoorruimte

Omgeving
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Gooimeer. De bereikbaar met eigen vervoer is erg goed. De oprit van de A1 en binnen één minuut bereikbaar. Eveneens bevindt zich op drie loopminuten loopafstand een bushalte met een aansluiting op zowel Amsterdam als Bussum.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 695,- per maand
Totale oppervlakte:
150 m2
In units vanaf:
16 m2
Parkeerplaatsen:
23
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 350,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Kantorenpark
Aantal bouwlagen:
3 bouwlagen
Bouwjaar:
1999
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (99), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Centrum (51), Valkeveen (61), Laren-Dorpskern (26), Raadhuiskwartier (45), Boomberg (41), Trompenberg-Zuid (37), Brink (31), Literatuurwijk (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (42), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Zuidbuurt (26), Industriewijk (25), Mediapark (22), Noord (22), Nieuwe Vaart (20), Randstad (20), De Uitgeverij (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gooimeer 1 in Naarden.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Naarden? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Gooimeer Noord in de buurt Valkeveen te Naarden. Dit kantoor met de naam “De Aalscholver” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Gooimeer 1 in Naarden, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen