Kantoor - Huur

Twentehaven 5 3433PT Nieuwegein

Informatie aanvragen

€ 40.000,- per jaar

Twentehaven 5 3433PT Nieuwegein
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Twentehaven 5 in Nieuwegein

Kantoor - Huur
360 m2

Omschrijving:
Het betreft hier een uniek gelegen watervilla, bestaande uit showroom-/kantoorruimte met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de 1e verdieping. Vanuit de showroom-/kantoorruimte en vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over het Merwedekanaal. Het object beschikt over een zeer compleet opleveringsniveau.

Locatie en bereikbaarheid:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg - De Wiers te Nieuwegein. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en daarnaast vrijstaande kantoorgebouwen. Het object is gesitueerd langs het Merwedekanaal. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

Nieuwegein is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het bedrijfspand is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A12 via de afslag Nieuwegein (afrit 18).

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 360 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- Ca. 251 m² showroom-/kantoorruimte met bedrijfsruimte op de begane grond;
- Ca. 109 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Bij het object behoren 9 (negen) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Handbedienbare overheaddeur;
- Betonvloer;
- Loopdeur;
- Cv-installatie middels radiatoren;
- Heater;
- Boiler;
- Schuifpui;
- Lamellen;
- Systeemplafond v.z.v. tl-inbouwverlichting;
- Airco-unit;
- Pantry v.z.v. close in boiler;
- Toiletgroep v.z.v. voorportaal;
- Douche;
- Brandslanghaspel;
- Uitstortbak;
- Laminaat;
- Tegelvloer;
- Te openen ramen.

Huurprijs:
€ 40.000,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter groot van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “alle huishoudens”, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015=100.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW”.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 40.000,- per jaar
oppervlakte:
360 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2007
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (109), Buiten Wittevrouwen (90), Bedrijvengebied Papendorp (68), Plettenburg (58), Domplein (49), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (31), Molens (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (30), De Hagen+de Biezen (21), De Schaft (23), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14), Doornkade (13), Paardenveld (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Twentehaven 5 in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Plettenburg-De Wiers Zuid in de buurt De Wiers te Nieuwegein. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 360 m2 en ligt op Twentehaven 5 in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen