Kantoor - Huur

Schijfstraat 24 5061KB Oisterwijk

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Schijfstraat 24 5061KB Oisterwijk
 

Kantoor te huur aangeboden
op Schijfstraat 24 in Oisterwijk

Kantoor - Huur
40 m2 - 420 m2

Dit bijzonder fraaie en representatieve kantoorgebouw, voorzien van prachtige centale entree, hal is gelegen aan de Schijfstraat in Oisterwijk. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt deze locatie uniek. De bereikbaarheid met auto is uitstekend.

Dit object wordt per kantoorkamer voor verhuur aangeboden onder duidelijke en flexibele huurvoorwaarden. De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren voor een scherpe all-in huurprijs per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op eigen parkeerterrein voor en naast het kantoor.

In het gebouw is momenteel voor verhuur beschikbaar circa 420m2, kantoorkamers zijn beschikbaar vanaf 40m2.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren ter grootte van circa 40m² vanaf € 675,-- all-in per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst.
Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
420 m2
In units vanaf:
40 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Gebied:
Bedrijventerrein en stationslokatie
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1981-1990
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Hagelkruis (20), Industrieterrein Kraaiven (20), Het Goirke (16), Korvel (16), Verspreide huizen Udenhout (16), Industriestrook Goirke-Kanaaldijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (18), Industrieweg (9), Kreitenmolen (8), Piushaven (5), Koningshoeven (4), Laarakkers (4), Ladonk I (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schijfstraat 24 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Oisterwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 420 m2 en ligt op Schijfstraat 24 in Oisterwijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein en stationslokatie.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen