Kantoor - Huur

Schijfstraat 27 5061KA Oisterwijk

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1,- per jaar

Schijfstraat 27 5061KA Oisterwijk
 

Kantoor te huur aangeboden
op Schijfstraat 27 in Oisterwijk

Kantoor - Huur
125 m2

In de Schijfstraat in Oisterwijk is een aantal representatieve bedrijfsgebouwen en kantoorvilla's ontwikkeld. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt deze kantoorvilla’s uniek. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is uitstekend.

In de eerste kantoorvilla is de kantoorruimte de eerste verdieping nog beschikbaar, groot circa 125m2. Deze verdieping is per centrale hal met vide en trap bereikbaar.

De kantoorruimte is super de luxe, zeer representatief, hoogwaardig en zeer compleet, gestoffeerd, gemeubileerd en is voorzien van een toilet en een zeer complete keuken met automatische koffiemachine, oven, koelkast en vaatwasmachine.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
125 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Bedrijventerrein, kantorenpark en Stadscentrum dorpskern
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2012
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Hagelkruis (20), Industrieterrein Kraaiven (20), Het Goirke (16), Korvel (16), Verspreide huizen Udenhout (16), Industriestrook Goirke-Kanaaldijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (18), Industrieweg (9), Kreitenmolen (8), Piushaven (5), Koningshoeven (4), Laarakkers (4), Ladonk I (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schijfstraat 27 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Oisterwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 125 m2 en ligt op Schijfstraat 27 in Oisterwijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein, kantorenpark en stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen