Kantoor - Huur

Schijfstraat 6C 5061KB Oisterwijk

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Schijfstraat 6C 5061KB Oisterwijk
 

Kantoor te huur aangeboden
op Schijfstraat 6C in Oisterwijk

Kantoor - Huur
150 m2 - 429 m2

Nieuw gebouwd energieneutraal kantoorgebouw aan de Schijfstraat in Oisterwijk. Het gebouw beschikt over circa 1.400m2 VVO kantoorruimte, waarvan de tweede verdieping beschikbaar is. De buitengevels zijn in natuursteen uitgevoerd waardoor het kantoorgebouw een luxueuze uitstraling heeft. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, aan de overzijde het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt dit kantoor uniek. De bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is uitstekend. Het Centraal Station en centrum zijn met de nieuwe tunnel uitstekend bereikbaar.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Oppervlakte
Begane grond 370,5m2 Verhuurd
Eerste verdieping 428,9m2 Verhuurd
Tweede verdieping 428,9m2 Beschikbaar
Derde verdieping 175,2m2 Verhuurd

Parkeren
Het object beschikt over 37 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 13 in de parkeerkelder.

Energieneutraal
Dit kantoorgebouw is energie neutraal gebouwd, waardoor de servicekosten zeer laag zijn.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 135,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De kantoorruimte is gereed voor oplevering.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst.
Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
429 m2
In units vanaf:
150 m2
Parkeerplaatsen:
43
Parkeerkosten:
Vanaf €Â 750,- per parkeerplaats per jaar
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stationslokatie, kantorenpark en Stadscentrum dorpskern
Aantal bouwlagen:
4 bouwlagen
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Het Goirke (16), Verspreide huizen Udenhout (16), Industriestrook Goirke-Kanaaldijk (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Industrieweg (9), Beneluxterrein (8), Kreitenmolen (8), Piushaven (5), Koningshoeven (4), Laarakkers (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Schijfstraat 6C in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Oisterwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 429 m2 en ligt op Schijfstraat 6C in Oisterwijk, dit adres ligt in een stationslokatie, kantorenpark en stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen