Bedrijfsruimte - Huur

Keurmeesterstraat 20 2984BA Ridderkerk

Informatie aanvragen

€ 100,- per m² / jaar

Keurmeesterstraat 20 2984BA Ridderkerk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Keurmeesterstraat 20 in Ridderkerk

Bedrijfsruimte - Huur
324 m2

Representatieve kantoorruimtes te huur aan de Keurmeesterstraat 20 te Ridderkerk. Op bedrijventerrein Donkersloot-Noord ligt de beschikbare kantoorruimte.

Met ruim 100 ha en ruim 7.000 werknemers is Donkersloot-Noord het grootste bedrijventerrein van Ridderkerk. Het terrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven: van groot tot klein, van lokaal tot internationaal opererend.

Metrages

De kantoorruimte bevindt zich in een logistiek complex van circa. 22.000 m2 de beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de 1e etage van het complex.

Kantoorruimte: circa 324 m2

Ligging en bereikbaarheid

Door de ligging langs de Rotterdamseweg is de bereikbaarheid uitstekend. U heeft een directe verbinding met de rijksweg A15, A16 en de A38.

Ook over water is Donkersloot-Noord goed te bereiken. De haven van Ridderkerk is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein en beschikt over een containerterminal. Langs de Rotterdamseweg is de kantoorlocatie Ridderpoort te vinden.

Ook is het prima bereikbaar met openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 5 min. loopafstand.

Opleveringsniveau

Het kantoorpand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;
• entreepartij per kantoorunit;
• op iedere verdieping is een toiletgroep aanwezig;
• centrale verwarming met radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
• kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
• draai-kiepramen voorzien van dubbel glas;
• project tapijt;
• gesausde wanden;
• verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen.

Huurcondities

Huurprijs: €100,- per m2 per jaar excl. Btw

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: €102,- per maand excl. Btw. Voor de volgende geleverde diensten:
• Schoonmaak algemene ruimte
• Gasverbruik
• Waterverbruik
• Electraverbruik
• Toegangsdeuren
• Portiek
• Onderhoud diverse gebouw- gebonden installaties en voorzieningen
• 5 % administratiekosten

Aanvaarding: Per direct

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI
alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor b.t.w.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor b.t.w.-belaste huur.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 100,- per m² / jaar
oppervlakte:
324 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein
Bouwjaar:
2014
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (214), Verspreide huizen (71), BT Vaanpark 4 (47), Oud Krimpen (29), Antoniapolder (15), Dordtsestraatweg (32), BT Ziedewij (30), Groot-IJsselmonde (30), Bolnes (28), Het Lage Land (27)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (111), Donkersloot-Noord (88), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (38), Stormpolder (27), De Punt (barendrecht-Noord) (32), Polder Het Nieuwland (31), Antoniapolder (13), De Geer-Achterlindt (30), Hoofdweg-Noord (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Keurmeesterstraat 20 in Ridderkerk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Ridderkerk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Donkersloot-Noord in de buurt Donkersloot te Ridderkerk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 324 m2 en ligt op Keurmeesterstraat 20 in Ridderkerk, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen