Bedrijfsruimte - Huur

Ellen Pankhurststraat 9 5032MD Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Ellen Pankhurststraat 9 5032MD Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ellen Pankhurststraat 9 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
375 m2 - 1125 m2

Op absolute prominente toplocatie op zicht direct aan de snelweg A58 en aan afrit 11 gelegen bedrijfsobject. Het object is bijzonder geschikt voor bedrijven die hun naam aan de snelweg willen hebben staan, uitstekend bereikbaar willen zijn, moderne, hoogwaardige maar betaalbare kantoorruimte zoeken en gemakkelijk willen parkeren. Gevestigde namen in dit complex zijn Suitsupply, Carglass en Autototaalglas.

De kantoorruimte die in gebruik is geweest bij Aces Direct is voor verhuur beschikbaar, totaal groot
circa 1.125m2 en bestaat uit:
- circa 375m2 kantoorruimte / showroom op de begane grond aan de snelwegzijde;
- circa 750m2 kantoorruimte op de verdieping aan de snelwegzijde.

De kantoorruimten zijn met elkaar verbonden en vormen een geheel. Echter, vanwege eigen entreepartijen en trapopgangen zijn zelfstandige kantoorruimte beschikbaar vanaf circa 375m2.

Parkeren
Royale parkeergelegenheid is aanwezig recht voor de deur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
1.125 m2
In units vanaf:
375 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1500 m tot 2000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2000
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (82), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Goirle (41), Verspreide huizen Rijen (38), Industrieterrein-Oost (27), Het Laar (22), Verspreide huizen Hilvarenbeek (22), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Katsbogten (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Loven (79), Vossenberg (79), Kraaiven (78), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21), De Sonman Uitbr. (17), Katsbogten (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ellen Pankhurststraat 9 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Katsbogten in de buurt Katsbogten te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1125 m2 en ligt op Ellen Pankhurststraat 9 in Tilburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen