Kantoor - Huur

Jules Verneweg 125B+C 5015BK Tilburg

Informatie aanvragen

€ 95,- per m² / jaar

Jules Verneweg 125B+C 5015BK Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Jules Verneweg 125B+C in Tilburg

Kantoor - Huur
185 m2 - 370 m2

Modern, nagenoeg geheel gerenoveerd bedrijfscomplex met kantoorruimte, showroom en opslag/werkplaats aan de Jules Verneweg 125 in Tilburg. In dit gebouw is momenteel nog kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping. Het gaat om zeer representatieve ruimtes, die ruimschoots voldoen aan de moderne eisen voor een efficiënt kantoor. De ruimten worden gebruiksgereed opgeleverd. In overleg kan de kantoorruimte op maat worden ingedeeld en voorzien van moderne kantoormeubelen worden opgeleverd.

LIGGING
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Loven op een unieke zichtlocatie. De Jules Verneweg is de belangrijkste (doorgaande) weg van bedrijventerrein Loven. Dit gebouw is gelegen precies waar de Jules Verneweg de Noord-Oost tangent nadert, zeer nabij de afslag naar de Burgemeester Bechtweg (N261) en direct naast de RTT (Rail Terminal Tilburg). Bedrijventerrein Loven beschikt daarnaast over een Containerhaven (Barge Terminal Tilburg) waardoor ook vervoer van containers per (binnen)wateren tot de mogelijkheden behoort.

BEREIKBAARHEID
Door de directe ligging aan de Noord-Oost tangent (Burgemeester Bechtweg N 261) is Loven perfect ontsloten naar het landelijke autosnelwegennet (A58, A59 en via A65 naar A2). De aanwezigheid van zowel een Railterminal als een Bargeterminal maken dat (container) vervoer per spoor en per water uitermate efficiënt kunnen gebeuren. De dichtstbijzijnde luchthaven (Eindhoven Airport) ligt op 30 km. Kortom bereikbaarheid in optima forma voor alle modaliteiten.

DOELGROEP
(zakelijke) dienstverlening en/of showroom.

PARKEREN
Op eigen terrein zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar.

OPPERVLAKTEN

Jules Verneweg 125B:
Eerste verdieping: ca 185m² kantoorruimte.

Jules Verneweg 125 C:
Eerste verdieping: ca 185m² kantoorruimte.

De ruimten zijn flexibel indeelbaar. Ook is het mogelijk in overleg voor een andere samenstelling of metrage te kiezen als hierboven genoemd. Graag maken wij voor u een “maatpak”-offerte op uw eigen wensen gestoeld.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimten worden onder andere opgeleverd met:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Paneelradiatoren met thermosstatische kranen, CV gas HR ketel
- Pantry
- Meterkast
- Toiletgroepen
- Gladde voeren
- Gladde (deels gestuukte) wanden
- Aluminium kozijnen met isolerende beglazing met dauerluftung

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object: bedrijven.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt: € 95,= per m²/jaar excl. BTW

Bij interesse in een gedeelte van de aangeboden ruimtes zal een offerte op maat worden uitgebracht. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
De levering van gas, elektra en water zullen plaatsvinden op voorschotbasis door middel van servicekosten. De hoogte hiervan zal nader bepaald worden; indicatief ca. € 25,- per m²/jr. excl. BTW.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg plaatsvinden.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur vijf jaar met verlengingsmogelijkheid van telkens vijf jaar. Kortere huurperioden zijn in overleg bespreekbaar.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het vo

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
370 m2
In units vanaf:
185 m2
Parkeerplaatsen:
40
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jules Verneweg 125B+C in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Loven te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 370 m2 en ligt op Jules Verneweg 125B+C in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen