Winkel - Huur

Ketelhavenplein 6 5045NE Tilburg

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

Ketelhavenplein 6 5045NE Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Ketelhavenplein 6 in Tilburg

Winkel - Huur
100 m2 - 250 m2

Commerciële ruimtes in Stadsplein Forum naast NS station Reeshof.

Met circa 40.000 inwoners is de Reeshof de grootste uitbreidingswijk van Tilburg. Rondom het nieuw aangelegde stadsplein is hoogwaardig appartementencomplex gebouwd met in de plint commerciële ruimten. In het complex is een unieke mix van wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg aanwezig.

De commerciële ruimtes zijn gelegen op de begane grond van de appartementencomplexen, direct gelegen tussen NS station Reeshof en kantoren-/wooncomplex La Vista Duna. De beschikbare commerciële ruimten variëren van circa 100m2 tot ruim 500m2. Er zijn mogelijkheden voor bedrijven in de dienstverlenende sector, kantoren, winkels en horeca. De commerciële ruimten zijn reeds opgeleverd en kunnen naar wens worden afgebouwd, ingericht en in gebruik genomen worden.

Achter de Stadswinkel Reeshof van de Gemeente Tilburg is een ruimte beschikbaar, van circa 250m2, beschikbaar vanaf 100m2.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen gereserveerd in de ondergelegen parkeerkelder.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de commerciële ruimte bedraagt € 150,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW. De aanvangshuurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag,

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. Tevens zijn servicekosten van toepassing, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
250 m2
In units vanaf:
100 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
30 m
Welstandsklasse:
B1
Bijdrage winkeliersvereniging:
B1
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2015
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (108), Het Zand (27), Centrum Dongen (21), De Schans (21), Verspreide huizen Rijen (21), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Kaatsheuvel (13), Wandelbos-Noord (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Tichelrijt I (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ketelhavenplein 6 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Campenhoef te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Ketelhavenplein 6 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen