Winkel - Huur

Koningsplein 5 5038WG Tilburg

Informatie aanvragen

€ 3.220 per m² per jaar

Koningsplein 5 5038WG Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Koningsplein 5 in Tilburg

Winkel - Huur
145 m2 - 163 m2
LIGGING
Op een goede zichtlocatie gesitueerde bijzonder object aan het Koningsplein. De winkelruimte is op een prominente locatie tegenover de Openbare Bibliotheek gelegen en goed zichtbaar vanaf de Paleisring.
BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid zowel met eigen als met openbaar vervoer is zeer goed. Onder het Koningsplein bevindt zich de parkeergarage, terwijl op een steenworp afstand de Emma-parkeergarage is gelegen (beide betaald). Het NS-station bevindt zich op loopafstand van ca. 10 minuten, tevens bevinden zich busstopplaatsen aan de Paleisring/Schouwburgring.
DOELGROEP
De ruimte is geschikt als detailhandelsruimte voor diverse branches. Lichte horeca (lunchroom etc.) mogelijk na vrijstellinsprocedure gemeente Tilburg.
ALGEMEEN
Het winkelpand is gebouwd in 2005/2006 en betreft een bijzonder object met een meer dan gemiddelde hoogte (ca. 4 meter). Door toepassing van overwegend glas aan drie zijden van het gebouw is het winkelpand van alle kanten goed zichtbaar. Daarnaast kunt u zich als winkelier volop profileren door middel van optimaal gebruik van etalageruimte.
In het winkelpand is momenteel “Rozemarijn Bloemisten” gevestigd. Omdat de ondernemer zich gaat richten op zakelijke cliënten komt de winkel, die bestemd was voor de particuliere relaties, beschikbaar voor de verhuur.
OPPERVLAKTEN
Sousterrain : ca. 49 m² (verkoopruimte en sanitair)
Begane grond: ca. 114 m², waarvan ca. 66 m² verkoopruimte, dagverblijf ca. 28 m², en ca. 20 m² berging/koeling.
PARKEREN
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de winkelruimte. Onder het Koningsplein bevindt zich parkeergarage “Koningsplein” en tegenover de winkel is de “Emma-parkeergarage” gelegen, beide betaald.
VOORZIENINGEN
De winkelruimte is voorzien van:
• Vloerverwarming en heteluchtverwarming
• Verkoopruimte op zowel begane grond als in sousterrain
• Dagverblijf met pantry (spoelbak, vaatwasser)
• Glazen pui aan drie zijden
• Frontbreedte ca. 13.50 meter, de overige twee glaspuien hebben elk een breedte van ca. 5 meter derhalve totale etalageruimte van ca. 20.50 meter!
• De begane grond heeft een bovengemiddelde hoogte van ca. 4 meter
• De hoogte van het sousterrain is ca. 2 meter
• Sanitair (in sousterrain)
• Zonwering
BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object “detailhandel”.
HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 37.500,- per jaar excl. BTW.
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
SERVICEKOSTEN
De leveringscontracten van de nutsvoorzieningen zullen door huurder rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven worden afgesloten. De servicekosten bedragen ca. € 400,- excl. BTW per jaar.
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.
OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2003, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief evt. servicekosten en BTW).
HUURBETALING
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.
VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 3.220 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
163 m2
In units vanaf:
145 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
13,8 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadskern
Welstandsklasse:
B2
Bijdrage winkeliersvereniging:
B2
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2005
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (109), Oisterwijk-Centrum (32), Het Zand (27), De Schans (23), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (14), Het Goirke (10), Hilvarenbeek (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koningsplein 5 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Centrum te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 163 m2 en ligt op Koningsplein 5 in Tilburg, dit adres ligt in een stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen