Bedrijfsruimte - Huur

Kraaivenstraat 25- 12 5048AB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Kraaivenstraat 25- 12 5048AB Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kraaivenstraat 25- 12 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
172 m2

Op de eerste verdieping aan de prachtige kanaalzijde met eigen entree vanaf de begane grond, veel exposure en uitzicht gelegen zelfstandige kantoorruimte van circa 172m2 met 2 parkeerplaatsen voor de deur. Eventueel is de kantoorruimte beschikbaar in combinatie met circa 75m2 kantoorruimte / showroom op de begane grond.

De beschikbare ruimten maken deel uit van het nieuw gebouwde project Willemshoeck fase III en is gelegen aan het Wilhelminakanaal op het markante terrein van het vroegere Mommerscomplex op bedrijventerrein Kraaiven. Op het terrein zijn in vier fasen een viertal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, waarbij elk gebouw zich kenmerkt door verschillende afmetingen en indelingen.

Met afstand de best gelegen ruimten zijn gesitueerd direct met uitzicht op het Wilhelminakanaal. Dit zorgt voor rust, ruimte en een bijzonder prettig werkklimaat. Juist aan deze zijde is Willemshoeck fase III gesitueerd en we hebben hier beschikbaar voor verhuur:

- Kraaivenstraat 25 05, eerste verdieping: circa 216m2 kantoorruimte
- Kraaivenstraat 25 12, eerste verdieping: circa 172m2 kantoorruimte

Alle kantoorruimte is turn key, inclusief systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, eigen sanitair, pantry en airco.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte is op aanvraag.
De huurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige vaste servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder bedragen € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
172 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Aan vaarwater, bedrijventerrein en industrieterrein
Bouwjaar:
2009
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (487)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (80), Kraaiven (79), Loven (79), Kerkhoven (38), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), De Kets (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kraaivenstraat 25- 12 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 172 m2 en ligt op Kraaivenstraat 25- 12 in Tilburg, dit adres ligt aan vaarwater, bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen