Kantoor - Huur

Ringbaan-Noord 193 5046AB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 110 per m2 per jaar

Ringbaan-Noord 193 5046AB Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Ringbaan-Noord 193 in Tilburg

Kantoor - Huur
100 m2 - 1678 m2
LIGGING
Direct aan het Ringbanenstel op een markante zichtlocatie gelegen representatief vrijstaand kantoorgebouw anno 2006. In dit gebouw is de tweede verdieping van 642m² VVO kantoor beschikbaar voor verhuur.
BEREIKBAARHEID
Via de Ringbanen zijn zowel alle stadsdelen, de directe regio als het snelwegennetwerk zeer goed bereikbaar.
DOELGROEP
(Zakelijke) dienstverlening
ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in het hart van Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen.
OPPERVLAKTEN
De verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) bedraagt 642m² en is gelegen op de tweede verdieping (met lift).
PARKEREN
Op eigen terrein zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar, bereikbaar middels een onderdoorgang vanaf de Maasstraat. Het parkeerterrein is afsluitbaar middels een hekwerk. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving voldoende gratis openbare parkeerplaatsen.
VOORZIENINGEN
Het object kent een hoogwaardig en compleet afwerkingsniveau en beschikt o.a. over de navolgende voorzieningen:
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- trappenhuis en liftinstallatie
- ventilatiesysteem in combinatie met topkoeling
- centrale verwarming middels radiatorensysteem
- vloerbedekking (eenmalig in huidige staat)
- pantry
- kabelgoten ten behoeve van elektra- en databekabeling
- sanitaire voorzieningen
- zonwering d.m.v. screens en isolerende beglazing
BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object gemengde doeleinden, o.a. kantoren.
HUURPRIJS
De kantoorruimte is in zijn geheel of in delen te huur; huurprijs op aanvraag.
SERVICEKOSTEN
Als voorschot zal de vergoeding voor servicekosten ongeveer € 30,- exclusief BTW per m² per jaar bedragen. De werkelijke kosten zullen jaarlijks op nacalculatie worden verrekend.
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt tenminste drie jaar met daarna verlengingsmogelijkheid voor onbepaalde tijd.
OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2003, kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).
HUURBETALING
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.
VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 110 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
1.678 m2
In units vanaf:
100 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Haansberg (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ringbaan-Noord 193 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kanaalzone in de buurt Industriestrook Goirke-Kanaaldijk te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1678 m2 en ligt op Ringbaan-Noord 193 in Tilburg, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen