Kantoor - Huur

Spoorlaan 21F 5038CB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Spoorlaan 21F 5038CB Tilburg
 

Kantoor te huur aangeboden
op Spoorlaan 21F in Tilburg

Kantoor - Huur
208 m2

Zeer herkenbaar en prominent kantoorgebouw, gelegen op een zichtlocatie aan de belangrijkste doorgaande weg in de binnenstad. Het gebouw is naast het Centraal Station gelegen en op steenworp afstand van het kernwinkelgebied van Tilburg. In het gebouw is in de plint een zelfstandige commerciële ruimte van circa 208m2 beschikbaar, een bijzonder fraaie (balie)kantoorruimte gelegen op de begane grond met eigen ingang en eigen voorzieningen.

Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 5.000m2 en is als volgt verdeeld:

Begane grond:
- Spoorlaan 21 A+B: 715m2 verhuurd
- Spoorlaan 21 F: 208m2 beschikbaar
- Spoorlaan 21 G+H: 320m2 verhuurd
- Spoorlaan 21 I/K: 475m2 beschikbaar
Eerste verdieping:
- Spoorlaan 21 E+J: 1.300m2 verhuurd
Tweede verdieping:
- Spoorlaan 21 C: 760m2 verhuurd
- Spoorlaan 21 K: 550m2 verhuurd
Derde verdieping:
- Spoorlaan 21 D: 634m2 verhuurd

Parkeren
Het object beschikt over een grote eigen parkeerkelder en een afgesloten parkeerterrein met 85 parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn tevens diverse openbare parkeergarages met betaald parkeren beschikbaar, waaronder de parkeergarages Pieter Vreedeplein en Tivoli.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en voor rekening huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
208 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stationslokatie, Stadscentrum dorpskern en stadskern
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1960-1970
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Spoorlaan 21F in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Centrum te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 208 m2 en ligt op Spoorlaan 21F in Tilburg, dit adres ligt in een stationslokatie, stadscentrum dorpskern en stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen