Kantoor - Huur

Westerwerf 7 1911JA Uitgeest

Informatie aanvragen

€ 69 per m2 per jaar

Westerwerf 7 1911JA Uitgeest
 

Kantoor te huur aangeboden
op Westerwerf 7 in Uitgeest

Kantoor - Huur
372 m2
REPRESENTATIEVE KANTOORVERDIEPINGEN OP TOPLOCATIE AAN DE A9.
Dit zijn zonder enige twijfel de mooist beschikbare kantoorruimten in de wijde omgeving!
WESTERWERF 7C / 7D, UITGEEST - KANTOORRUIMTEN OP DE 2de, en 3de VERDIEPING
Dit robuuste kantorencomplex heeft in totaal 4 representatieve kantoorverdiepingen en staat op het bedrijventerrein "Uitgeest-Noord". De locatie is uitstekend bereikbaar dankzij de direct naastgelegen op-/afrit naar Rijksweg A9. Het 14 meter hoge pand is een echte blikvanger en accentueert de noordelijke toegang tot het bedrijventerrein. Het onder architectuur gebouwde pand is volledig opgetrokken uit zgn. eerlijke materialen (steen, metaal, glas), hetgeen een zakelijke, professionele en tijdloze uitstraling waarborgt.
Met een vrij vloeroppervlak van 160 m2 en een gemeenschappelijke ruimte op iedere verdieping van 26 m2 hebt u alle ruimte om uw bedrijfsvestiging vorm te geven zoals u dit wilt. Rondom het bedrijvencomplex is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.
Begane grond - VERHUURD
1e verdieping - VERHUURD
2e verdieping - BESCHIKBAAR : ca. 160 m2 kantoorruimte, bestaande uit een grote kantoorruimte, twee afgesloten belruimten, een glazen scheidingswand waarachter zich drie kantoorruimten bevinden die samen eenvoudig en snel ook in één grote vergaderkamer kunnen worden veranderd, een pantry (v.v. koelkast, vaatwasser en close-in boiler) en een dames- en herentoilet.
Huurprijs: € 2.150,00 per maand.
Voorschot nutsvoorzieningen en servicekosten: € 225,00 per maand.
(Genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.)
3e verdieping - BESCHIKBAAR : een ca. 160 m2 extra hoge kantoorruimte, bestaande uit een grote kantoorruimte, een middels glazen wand gescheiden extra kantoorkamer, een archief-/voorraad-/kopieerkamer, een pantry (v.v. koelkast, vaatwasser en close-in boiler) en een dames- en herentoilet.
Huurprijs: € 2.150,00 per maand.
Voorschot nutsvoorzieningen en servicekosten: € 225,00 per maand.
(Genoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.)
ALGEMENE INFORMATIE
De kantoorruimten zijn afzonderlijk of gecombineerd per direct beschikbaar. De vloeren zijn allen voorzien van een nette parket- of laminaatvloer, de systeemplafonds zijn voorzien van luxe verlichting, aan de wanden zijn kabelgoten aangebracht met netwerk- en stopcontacten. Alle verdiepingen zijn uitgerust met een airconditioningsysteem, een professionele beveiligingsinstallatie, een elektrisch rolluik voor de toegangsdeur en een eigen cv-ketel met radiatoren.
Het gebouw heeft daarnaast een 8-persoons liftinstallatie met deels glazen wanden, hierdoor heeft u een fraai en geanimeerd uitzicht tijdens verticaal transport.
Neemt u voor aanvullende informatie en/of een bezichtigingsafspraak vrijblijvend even contact met ons op.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 69 per m2 per jaar
oppervlakte:
372 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 1000 m tot 1500 m
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2005
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: District 7 (37), Boekelermeer-Noord (37), Karnemelksepolder (26), De Pijp (24), Overdie-West (23), Industriebuurt (20), Westeinde (19), Meerplein (18), Wormerveer Zuid (16), District 4 (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Trompet (37), De Pijp (25), Noorderveld (21), Molletjesveer (13), Kagerweg (14), De Oude Werf (13), De Houtwegen (11), Overdie (11), Bedrijfsterrein Egmond A / D Hoef & De Weidjes (8), Boekelermeer Zuid Fase Ii (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westerwerf 7 in Uitgeest.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Uitgeest? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijfsterrein Noord in de buurt District 4 te Uitgeest. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 372 m2 en ligt op Westerwerf 7 in Uitgeest, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen