Kantoor - Huur

De Run 4318 A 5503LN Veldhoven

Informatie aanvragen

€ 61 per m2 per jaar

De Run 4318 A 5503LN Veldhoven
 

Kantoor te huur aangeboden
op De Run 4318 A in Veldhoven

Kantoor - Huur
100 m2 - 165 m2
IN NIEUWSTAAT VERKERENDE, GESTOFFEERDE EN MET ALLE MODERNE FACILITEITEN UITGEVOERD KANTOOR, PERFECT GELEGEN OP “DE RUN” NABIJ AANSLUITINGEN A2 EN A67! EVENTUEEL OOK MET BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR!!
Kantoor : ca. 400 m²
In units vanaf: ca. 100 m²
Bouwjaar: in 2011 gerenoveerd
BTW: onbelaste verhuur
Aanvaarding: in overleg
Energieverbruik: niet inbegrepen
HET OBJECT IS IN 2011 VOLLEDIG GERENOVEERD EN GELEGEN OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN ONDER ANDERE HET MAXIMA MEDISCH CENTRUM, ASM LITHOGRAPHY, HALIN ELECTROTECHNIEK, DOMEINEN, VDL-NSA, SIMAC EN ASSEMBLÉON.
Bereikbaarheid
Het object is gelegen op het Bedrijvenpark De Run te Veldhoven en is direct gesitueerd in de oksel van de A2 en A67. De op- en afritten van de A2 (Maastricht -Amsterdam) zijn op circa 2 minuten rijden gelegen.
Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het aanbod is circa 700 m² met onder meer representatieve entree begane grond en op de verdieping een overloop, dames- en herentoilet en pantry met keukenmeubel. Ook is een kantine met luxe inbouwkeuken aanwezig. De indeling is gecompartimenteerd, waardoor een oppervlakte naar uw wens mogelijk is vanaf 100 m²!
Kantoorruimte
Kantoren zijn voorzien van databekabeling, telefooncentrale, systeemplafonds met inbouwarmaturen, ventilatiesysteem, zonnescreens, airco en centrale verwarming met radiatoren. Er is een aparte representatieve entree alsmede fraaie toilet- en keukeninrichtingen en de kantoren zijn flexibel in te delen!
Bedrijfsruimte
De mogelijkheid bestaat om er bedrijfsruimte bij te huren!
Buitenterrein
Verhard buitenterrein middels betonklinkers met voldoende parkeerplaatsen die per huurder worden toegekend. Volledig camerasysteem rondom het pand!
Huurcondities
- Huurbetaling per maand vooruit.
- Huurperiode in overleg
- Er wordt niet geopteerd voor een met BTW belaste verhuur
- Als zekerheidstelling wordt waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur exclusief BTW
- Huurcontract conform model ROZ
UW MAKELAAR
Roijmans Makelaardij
0497-380103

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 61 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
165 m2
In units vanaf:
100 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (60), Flight Forum (59), Hurk (38), Meerveldhoven (38), Verspreide huizen (34), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (33), Fellenoord (32), Bergen (30), Veldhoven (23), Buitengebied (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (49), Eindhoven Airport (welschap A) (31), Flight Forum (27), Breeven (19), De Run 4000 (16), Achtse Barrier (15), De Tempel / Vlokhoven (13), Diepenvoorde (8), De Haagdoorn (7), De Run 5000 (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Run 4318 A in Veldhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Veldhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Run 4000 in de buurt Meerveldhoven te Veldhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op De Run 4318 A in Veldhoven, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen