Bedrijfsruimte - Huur

Sluisweg 19 5145PE Waalwijk

Informatie aanvragen

€ 2.950,- per maand

Sluisweg 19 5145PE Waalwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Sluisweg 19 in Waalwijk

Bedrijfsruimte - Huur
545 m2

Representatief bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar in Bedrijvencentrum Waalwijk aan de Sluisweg. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa. 395 m2 BVO

Kantoorruimte: circa. 150 m2 BVO (verdeeld over twee verdiepingen)

Optioneel: Sluisweg 19a in Waalwijk

De mogelijkheid is aanwezig om het naastgelegen bedrijfspand aan de Sluisweg 19a in Waalwijk bij het gehuurde te betrekken. Dit pand is een identiek gespiegeld bedrijfspand waardoor de metrage eenvoudig verdubbeld wordt.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Sluisweg 19 in Waalwijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Het gezamenlijke buitenterrein is voorzien van bestrating en een omheining met rolpoort. Op het buitenterrein zijn voor het bedrijfspand 6 privé parkeerplaatsen.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein “Haven” in Waalwijk. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A59 bevinden zich op twee minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met Den Bosch en Breda. De rijkswegverbindingen met Rotterdam, Gorinchem en de Rijksweg A2 zijn zondermeer goed te noemen.
Naast een uitstekende ontsluiting via het wegennet beschikt de haven van Waalwijk door een verbinding met de Bergsche Maas over waterverbindingen met bijvoorbeeld Rotterdam en Duitsland.
Dit bedrijventerrein is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste bedrijventerreinen in de regio, zowel in oppervlak (279 ha) als werkgelegenheid. Het terrein wordt momenteel aan de westzijde uitgebreid met “Haven VII”.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3 tot 5 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Gasheater
• Krachtstroom
• Lichtstraat
• Overheaddeur
• TL – verlichting
• Vrije hoogte: circa. 5.30 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Internet- telefonieaansluitingen
• Laminaat
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Luxaflex

Huurcondities

Huurprijs: € 2.950,- per maand excl. BTW per bedrijfspand

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Sluisweg 19 in Waalwijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.950,- per maand
oppervlakte:
545 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Industrieterrein
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1991-2000
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Haven (127), Bedrijventerrein Zanddonk (36), Nieuwkuijk (31), Bedrijventerrein De Kets (23), Verspreide huizen in buitengebied (21), Kaatsheuvel (20), Verspreide huizen Waalwijk (16), Verspreide huizen Sprang (15), Bedrijventerrein Berkhaag (14), Braken-Oost (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Haven (137), Zanddonk (25), Bt Nieuwkuijk (24), De Kets (19), Berkhaag (17), Haven Vii (15), Zanddonk Nw (12), Groenewoud (voorheen Groenewoud Ii) (9), 2e Uitbreiding De Rietdijk Oost (7), Besoyen West (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sluisweg 19 in Waalwijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Waalwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Haven te Waalwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 545 m2 en ligt op Sluisweg 19 in Waalwijk, dit adres ligt op een industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen