Bedrijfsruimte - Huur

Distributieweg 13 2742RB Waddinxveen

Informatie aanvragen

€ 89,- per m² / jaar

Distributieweg 13 2742RB Waddinxveen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Distributieweg 13 in Waddinxveen

Bedrijfsruimte - Huur
70 m2 - 441 m2

Luxe kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein "Distripark Doelwijk" in Waddinxveen. Het bedrijventerrein ''Distripark Doelwijk'' staat, vanwege de snelle verbinding met de Rijkswegen A12 en A20, bekend om haar uitstekende bereikbaarheid.

Door haar representatieve uitstraling is het kantoorpand een visitekaartje voor haar gebruikers én uitermate geschikt voor zowel bedrijven actief in de MKB- sector en landelijk opererende bedrijven die opzoek zijn naar kantoorruimte op een centrale ligging in de Randstad.

===========================

Kantoorunits vanaf circa 70 m² BVO mogelijk

Maximaal beschikbare oppervlakte: circa 441 m² BVO

Huurprijs: vanaf € 89,00,- per m² per jaar excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Distributieweg 13 in Waddinxveen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

===========================

Als huurder van een kantoorruimte krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:

- Glasvezelverbinding mogelijk
- Modern gestoffeerd én voorzien van luxe raambekleding
- Indien gewenst; volledig gemeubileerd
- Eigen luxe entree
- Lift
- Pantry's aanwezig
- Beveiliging en toegangscontrole systeem beschikbaar
- Laadpunten auto
- Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig
- De mogelijkheid is eveneens aanwezig om, in overleg met de verhuurder, op de begane grond een ontvangstruimte te realiseren.

De kantoorruimte voldoet aan alle hedendaagse normen, en zijn onder andere voorzien van een koel- warmtesysteem, lift, pantry's en eigen sanitair.

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn 50 privé parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is in samenspraak met de verhuurder mogelijk.

Opleveringsniveau

Het kantoorpand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;

- Airco
- Alarminstallatie
- Lift
- Centrale trappenhuis
- Glasvezelverbinding mogelijk
- Inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluiting
- Mechanische ventilatie
- Meerdere pantry's
- Meer dan voldoende parkeergelegenheid
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Vloerkoeling met verwarmingsmogelijkheid
- TL- Verlichting

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 89,00,- per m² per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: € 22,50,- per m² per jaar excl. BTW
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand met luxe kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein “Distripark Doelwijk” in Waddinxveen. Het object is uitstekend bereikbaar met de Rijkswegen A12 en A20 op steenworp afstand. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Distributieweg 13 in Waddinxveen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 89,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
441 m2
In units vanaf:
70 m2
Parkeerplaatsen:
15
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en industrieterrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2008
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (115), Verspreide huizen in Schieland (84), Verspreide bebouwing Moordrecht (72), De Hoefslag (62), Zoeterhage (47), Zoutman (44), Rokkehage (42), Verspreide huizen Zuidplaspolder (20), Gouwestroom (38), Prisma (37)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Lansinghage (113), Gouwe Park (66), De Hoefslag (62), Zoeterhage (47), Coenecoop I+ii (41), Zoutman (39), Gouwestroom (38), Prisma (37), Rokkehage (35), Het Ambacht (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Distributieweg 13 in Waddinxveen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Distripark A 12 in de buurt Verspreide huizen in Schieland te Waddinxveen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 441 m2 en ligt op Distributieweg 13 in Waddinxveen, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen