Winkel - Huur

Kreupelstraat 32 3811HZ Amersfoort

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1,- per m² / jaar

Kreupelstraat 32 3811HZ Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Kreupelstraat 32 in Amersfoort

Winkel - Huur
825 m2

Algemeen: Goed gelegen volumineuze winkelruimte in het centrum van Amersfoort. Het pand is gelegen op een prominente hoek, en gelegen aan de aanlooproute naar het A-1 winkelgebied van Amersfoort. De winkelruimte is door zijn afmeting geschikt voor volumineuze retailers. Tot en met oktober 2019 zal de vigerende supermarkt Aldi hier exploiteren.

Locatie: Het winkelpand ligt aan een kruispunt van 3 straten, te weten Achter de Kamp, Binnen de Veste en de Kreupelstraat, tegenover de in- en uitgang van de parkeergarage De Beestenmarkt. De ligging is te betitelen als een goed B-locatie. De Kreupelstraat komt uit op De Kamp, een prominente winkelstraat in Amersfoort.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 825 m².
Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De winkelruimte wordt casco+ verhuurd, voorzien van vloertegels, systeemplafonds met lijn-verlichting, interne overheaddeur, cv-installatie, elektrische installatie, pantryblok, dubbele toiletvoorziening, inbouwbedrijfsunit, winkelpui.

Bovenvernoemde opleveringsniveau wordt éénmalig om niet ter beschikking gesteld. Onderhoud, herstel en vervanging komen voor rekening en risico van huurder.

Parkeren: Tegenover het winkelpand ligt de in- en uitgang van Q-park parkeergarage 'De Beestenmarkt' met 360 parkeerplaatsen. De pakeergarage beschikt over een talud speciaal bruikbaar t.b.v. winkelruimte.

Welstandsklasse: B2.

Frontbreedte: 33 meter.

Bestemming: Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs: Nader overeen te komen op basis van businessplan en exploitatie begroting.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Per 1 november 2019.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfsmakelaars
VestigingMVGM Bedrijfsmakelaars Amersfoort
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS RM
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324485
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
oppervlakte:
825 m2
Beschikbaar per:
2019-11-01
Bouwjaar:
2000
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (64), Centrum Nijkerk (50), Soestdijk (gedeeltelijk) (32), De Bunt (28), Gote Haag (27), Hamershof (19), Emiclaer (11), Hof (11), Beestenmarkt (10), Coninckstraat (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Isselt (5), Vathorst (2), Calveen (1), De Horst (1), De Kronkels (1), De Wieken Zuid (1), Soestdijkse Grachten (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kreupelstraat 32 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Beestenmarkt te Amersfoort. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 825 m2 en ligt op Kreupelstraat 32 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen