Winkel - Huur

Tolbrugstraat 17 4811WN Breda

Informatie aanvragen

€ 24.000,- per jaar

Tolbrugstraat 17 4811WN Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Tolbrugstraat 17 in Breda

Winkel - Huur
75 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De Tolbrugstraat vormt de toegang tot het voetgangersdomein aan de westzijde van het centrum van Breda en is gelegen op “de kop” van de Nieuwe Haven, een locatie die zich steeds meer als horecastrip ontwikkeld.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen op de hoek van de Tolbrugstraat en de Haven, met als markante buurman “De Trapkes”, waar tegenwoordig een visrestaurant gevestigd is. Het is eenvoudig om met de auto (nagenoeg) voor de deur te komen. Voor 11 uur ’s-ochtends en na 5 uur (behalve op donderdagavond) is de binnenstad te bereiken ten behoeve van bevoorrading. Schuin tegenover dit pand is een bushalte gelegen waar zowel stads- als streekbussen stoppen.

Parkeren
Parkeren kan in de diverse parkeergarages in de buurt, met name “de Barones”.

OBJECTGEGEVENS

Dit in het oog springende pand markeert het begin van het voetgangersgebied aan de westzijde van het centrum van Breda. Boven de winkel bevinden zich een aantal verhuurde appartementen.

Indeling
De ruimte is als volgt ingedeeld: open winkelruimte, magazijn met toilet. De totale oppervlakte van het pand bedraagt ca. 75 m².

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van een reguliere KPN-aansluiting.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Centrum -1”. Deze bestemming biedt ruimte aan onder meer detailhandel, dienstverlening en horeca 1 (dagondersteunende horeca zoals een lunchroom).

Energielabel
Er is geen energielabel beschikbaar.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 24.000,-- per jaar, er is geen BTW van toepassing.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

HUURGEGEVENS

Huurtermijn
Huurperiode in overleg, met inachtneming van het betreffende huurrecht.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur.

BTW
Er is geen BTW van toepassing.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 24.000,- per jaar
oppervlakte:
75 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (90), Chasse (53), Zandberg (26), Grauwe Polder 1 (20), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Valkenberg (14), Fellenoord (13), Centrum Oost 1 (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tolbrugstraat 17 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt City te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 75 m2 en ligt op Tolbrugstraat 17 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen