Winkel - Huur

Tolbrugstraat 24 4811WN Breda

Informatie aanvragen

€ 1,- per jaar

Tolbrugstraat 24 4811WN Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Tolbrugstraat 24 in Breda

Winkel - Huur
177 m2

In het kern winkelgebied in het centrum van Breda gelegen winkelruimte met brede pui, grote etalage, totaal groot circa 177m2, bestaande uit circa 33m2 begane grond/entree en splitlevel 76m2 souterrain en circa 68m2 verdieping. De frontbreedte is circa 5.80 meter. De winkelruimte is aantrekkelijk gelegen nabij de Nieuwe Haven met diverse horecagelegenheden.

Parkeren
Parkeren kan in de op korte afstand gelegen in de drukste bezochte parkeergarage van Breda, de Barones. Ook met openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “centrum 1” die ruimte biedt aan een breed scale aan bedrijvigheid zoals detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horeca 1.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
177 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (50), City (89), Chasse (53), Zandberg (26), Grauwe Polder 1 (20), Prinsenbeek (16), Ginneken (15), Fellenoord (13), Valkenberg (13), Centrum Oost 1 (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oosterheide (3), Emer Zuid (2), Ettensebaan (2), Krogten Noord (2), Antiloopstraat (1), Belcrum (1), De Wijsterd (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tolbrugstraat 24 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Breda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt City te Breda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 177 m2 en ligt op Tolbrugstraat 24 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen