Winkel - Huur

Wantsnijdersgaarde 419 2542GK 's-Gravenhage

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 800,- per maand

Wantsnijdersgaarde 419 2542GK 's-Gravenhage
 

Winkel te huur aangeboden
op Wantsnijdersgaarde 419 in 's-Gravenhage

Winkel - Huur
78 m2

TE HUUR
Wantsnijdersgaarde 419 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het winkelcentrum 'De Ambachtsgaarde'. De omgeving kenmerkt zich door de vele winkels en woningen. Het winkelcentrum beschikt over een divers aanbod met bekende gebruikers als Albert Heijn, Action, Kruidvat, Primera, kledingwinkel van Leger des Heils en verschillende lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is centraal gelegen in de wijk Vrederust. Het winkelcentrum is gelegen tussen de twee belangrijkste doorgaande wegen van Den Haag, de Erasmusweg en de Melis Stokelaan.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Via tram 9 of buslijn 21, 427 en N4 is het winkelcentrum goed te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. Rond het winkelcentrum is gratis parkeren aan de openbare weg en het voorgelegen parkeerterrein mogelijk.

OBJECT
De winkelruimte beschikt over een overheaddeur en een personenentree. De entree bevindt zich links in de voorgevel met een overheaddeur en extra raampartij. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorzieningen.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
Thans is het gehele pand van circa 78m² voor verhuur beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
-Personenentree;
-Pantry;
-Sanitaire voorzieningen;
-CV-installatie;
-Overheaddeur.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘Vrederust’ vastgesteld d.d. 16-03-2012.

HUURPRIJS
€ 800,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statestiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 800,- per maand
oppervlakte:
78 m2
Bouwjaar:
1959

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: 0 (368), Artiestenbuurt (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Scheveningse 1e, 2e Haven (9), Binckhorst (1), Voorhof (2), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (1), De Woerd (1), Schieoevers Zuid (1), Tanthof Oost (1), Zuidflank (1), Zwethove (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wantsnijdersgaarde 419 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke winkel aan te 's-Gravenhage. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 78 m2 en ligt op Wantsnijdersgaarde 419 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen