Winkel - Huur

Sniep 24 1112AH Diemen

Informatie aanvragen

€ 92 per m² per jaar

Sniep 24 1112AH Diemen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Sniep 24 in Diemen

Winkel - Huur
1074 m2

Zoekt u een winkel te huur in Diemen? We bieden u nu een unieke winkel aan op industrieterrein De Sniep in de buurt Sniep te Diemen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1074 m2 en ligt op Sniep 24 in Diemen.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 92 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Sniep 24 in Diemen te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 92 per m² per jaar
oppervlakte:
1.074 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Oude Pijp (75), Jordaan (57), Museumkwartier (43), Grachtengordel-West (39), Burgwallen-Nieuwe Zijde (36), Da Costabuurt (31), Van Lennepbuurt (31), Buikslotermeer (29), Nieuwe Pijp (27), Centrum (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (2), Centrale Markthallen / Fca (2), De Sniep (2), Landlust (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sniep 24 in Diemen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen