Winkel - Huur

Aalsterweg 67 5615CB Eindhoven

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 1.625,- per maand

Aalsterweg 67 5615CB Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Aalsterweg 67 in Eindhoven

Winkel - Huur
100 m2

Multifunctionele commerciële ruimte gelegen op de toplocatie aan De Aalsterweg in Eindhoven. De Aalsterweg is een zeer belangrijke hoofdstraat in Eindhoven, het bevindt zich midden in het stadscentrum van Eindhoven. De Aalsterweg staat daarnaast bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers zoals: Coolblue, Basic Fit, De Hypotheker, Aldi en Van der Valk Hotel gevestigd zijn.

De commerciële ruimte biedt qua indeling en uitstraling uitstekende perspectieven en is een absoluut visitekaartje voor haar gebruikers.

Beschikbare units

Commerciële ruimte: circa 100 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 67 A in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Via de verhuurder kunnen er parkeerplaatsen gehuurd worden in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen op de Aalsterweg wat deel uitmaakt van de bekende hoofdstraat in Eindhoven.
De Aalsterweg is uitstekend te bereiken via de directe verbinding met de Rijksweg A2 en de A67.

Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, de dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de overkant van de
straat.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn detailhandel en kantoren toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt casco opgeleverd en voorzien van:

• Betonvloer
• Glasvezel in de straat aanwezig
• Glazen pui
• Internet- en telefonieaansluiting
• Aluminium kozijnen met dubbel glas
• Laminaat (Pantry)
• Pantry
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Cv - ketel

Huurcondities

Huurprijs: € 1.625,- per maand excl. BTW.
Servicekosten: In overleg.
Huurtermijn: In overleg.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Aalsterweg 67 A in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.625,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (57), Centrum (23), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (36), Winkelcentrum (29), Bergen (26), Cobbeek en Centrum (20), Nuenen-Noord (19), Veldhoven (18), Gildebuurt (15), Looiakkers (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kade (8), Ekkersrijt (3), Van Linschotenstraat (3), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Run 4000 (2), Rapenland (2), De Hurk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aalsterweg 67 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bloemenplein te Eindhoven. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Aalsterweg 67 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen