Winkel - Huur

Markt 21 5611EC Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 69.000,- per jaar

Markt 21 5611EC Eindhoven
 

Winkel te huur aangeboden
op Markt 21 in Eindhoven

Winkel - Huur
124 m2

Het pand aan de Markt 21 is gelegen op een A1 – locatie in het kerngebied van de binnenstad van Eindhoven. De Markt in Eindhoven staat bekend als het centrale hart van Eindhoven en staat in directe verbinding met de Rechtestraat, Vrijstraat en de Demer.

De ruimte is zowel geschikt voor detailhandel als ook voor horeca. Buiten het gebruik van de winkel – horecaruimte is het ook mogelijk om een terras aan te vragen. Tussen de 100 en 200 zitplaatsen mogelijk in overleg met de Gemeente.

In de directe omgeving zitten onder andere de Mcdonalds, KFC, Holland Casino, de Vooruitgang, de Wildenman, Publiek en nog andere verschillende horecazaken en enkele winkelketens zoals Vodafone, Adidas en de Tommy Hilfiger. Het centrale station van Eindhoven ligt op circa 5 minuten loopafstand.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit commercieel pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markt 21 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Het object

Het pand aan de Markt 21 is een winkelpand van drie verdiepingen gebouwd in 1926 door de bekende Eindhovense stadarchitect Louis Kooken. Het pand is gesitueerd aan de westzijde van de Markt en valt op door zijn voorgevel met drie gestapelde erkers en het hoge schilddak met een originele dakkapel. Het gebouw is uitgevoerd in schoon metselwerk van donkerbruine baksteen in Vlaams verband.

De winkel- horecaruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 113,64 m2 VVO en een kelder van circa 10,7 m2 VVO. Met een front van circa 8 meter en een kolomvrije ruimte is het naar wens en vrij goed indeelbaar.

Parkeren en bereikbaarheid

Eindhoven beschikt over een goede (openbare en betaalbare) parkeervoorzieningen. Het winkelcentrum Heuvelgalerij met meer dan 1.000 parkeerplaatsen is op een steenworp afstand van het pand gesitueerd.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 200 meter (lijn 7, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 117, 317, 318, 319, 320, 324, 345 en 407) en het NS Station ligt op circa 700 meter loopafstand.

Opleveringsniveau

Het pand zal casco worden opgeleverd.

Huurcondities

Huurprijs: € 69.000,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: Minimaal 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Markt 21 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 69.000,- per jaar
oppervlakte:
124 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (57), Centrum (23), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (36), Winkelcentrum (29), Bergen (26), Cobbeek en Centrum (20), Nuenen-Noord (19), Veldhoven (18), Gildebuurt (15), Buitengebied (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kade (8), Ekkersrijt (3), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Run 4000 (2), Rapenland (2), De Hurk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Markt 21 in Eindhoven.

Zoekt u een winkel te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Binnenstad te Eindhoven. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 124 m2 en ligt op Markt 21 in Eindhoven.

 
Informatie aanvragen