Winkel - Huur

Winkelstraat 8 5644EK Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 44.000,- per jaar

Winkelstraat 8 5644EK Eindhoven
 

Winkel te huur aangeboden
op Winkelstraat 8 in Eindhoven

Winkel - Huur
379 m2

Commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur aan de Winkelstraat in het stadsdeel Stratum in Eindhoven. De Winkelstraat is gelegen op loopafstand van het Gerardusplein en de Leenderweg. In de directe omgeving zijn o.a. Albert Heijn, Bloemsierkunst Corona en I Love Sushi gevestigd.

Het stadsdeel Stratum is gelegen aan de zuidkant van Eindhoven en heeft directe aansluiting met de Rijkswegen A2 en A67. Via de diverse uitvalswegen zijn het centrum van Eindhoven en de omringende dorpskernen goed bereikbaar. Bovendien zorgen diverse busverbindingen voor een goede verbinding met het centrum en het Centraal Station Eindhoven.

Metrages (BVO)

Commerciële ruimte: circa. 340 m2 BVO

Overige ruimte: circa. 10 m2 BVO

Kelderruimte: circa. 29 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit winkelpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Winkelstraat in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

In de straat en in de directe omgeving is volop (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het object een "Centrum” bestemming. Zodoende zijn detailhandel, dienstverlenende bedrijven, maatschappelijke voorzieningen en horeca tot maximaal categorie 1a en 1b toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs : € 44.000,- per jaar.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Winkelstraat 2 / 4 / 6 / 8 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 44.000,- per jaar
oppervlakte:
379 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (53), Centrum (21), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (35), Winkelcentrum (28), Bergen (19), Cobbeek en Centrum (19), Nuenen-Noord (18), Veldhoven (15), Gildebuurt (14), Hemelrijken (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kade (8), Ekkersrijt (3), Van Linschotenstraat (3), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Run 4000 (2), Rapenland (2), De Hurk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Winkelstraat 8 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Kerstroosplein te Eindhoven. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 379 m2 en ligt op Winkelstraat 8 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen