Winkel - Huur

Lekkenburg 23 2804XA Gouda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 37.500,- per jaar

Lekkenburg 23 2804XA Gouda
 

Winkel te huur aangeboden
op Lekkenburg 23 in Gouda

Winkel - Huur
108 m2

Lekkenburg 23 Gouda

In het overdekte "Winkelcentrum Bloemendaal" in Gouda, lig op een van de meest gewilde en drukst bezochte locaties, tussen Albert Heijn en Jumbo, deze winkelruimte van ca. 108 m² BVO.

De winkel Lekkenburg 23 heeft een frontbreedte van ca. 7,20 m¹, v.v. dubbel openslaande deuren en heeft een eigen achteringang, te bereiken via een intern laad- en loshof. Verder is de winkel momenteel voorzien van een magazijnruimte, pantry met close-in boiler en toilet. Met weinig investering zou u hier al een winkel kunnen beginnen. De winkel wordt in principe aangebonden in de huidige staat.

Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda is een goed lopend overdekt winkelcentrum met de supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Lidl en een Kruidvat XXL als grote publiekstrekkers. Andere smaakmakers zijn o.a. Ici Paris XL, Casa, Hema, Blokker, The Stone, Janse Mode, Eyewish, en vele goede versspeciaalzaken. Kortom: een prachtig winkelcentrum met ook nog eens ca. 750 gratis parkeerplaatsen.

Parkeren
Circa 750 gratis parkeerplaatsen, waarvan ca 350 op maaiveld en 400 op het dak van het winkelcentrum. Het parkeren is eigendom van de VvE.

Bestemming
Winkelruimte.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot meterkast en basis sprinklernet.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2012.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.
Een eventuele beëindiging van de overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
De vraagprijs bedraagt € 37.500,- op jaarbasis te vermeerderen met B.T.W., bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling
De huurpenningen, servicekosten, promotiekosten en omzetbelasting worden per kwartaal vooruit betaald.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Servicekosten
De servicekosten inclusief de bijdrage winkeliersvereniging bedragen ca. € 336 per maand, te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling
Huurder dient vóór de huuringangsdatum en oplevering een waarborgsom of bankgarantie af te geven van minimaal drie maanden bruto huurbetalingsverplichting (inclusief servicekosten en omzetbelasting).

Voorbehoud
Aanbiedingen en huurovereenkomsten worden te allen tijde gedaan onder voorbehoud van
goedkeuring door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 37.500,- per jaar
oppervlakte:
108 m2
Bouwjaar:
2011

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Nieuwe Markt en omgeving (79), Turfmarkt en omgeving (25), Waddinxveen (20), De Goudse Poort (16), Centrum (14), Burgemeester Kremerweg (12), Hoef- en Veldbuurt (12), Nieuwe Park-Oost (10), Dorrestein (6), Boskoop (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Goudse Poort (18), Kouwehoek (6), Coenecoop I+ii (2), Kromme Gouwe (2), Het Ambacht (1), Hooge Veenen (1), Moerkapelle (1), Rijnhoek (1), Zuid (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lekkenburg 23 in Gouda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Gouda? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Hoef- en Veldbuurt te Gouda. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 108 m2 en ligt op Lekkenburg 23 in Gouda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen