Winkel - Huur

Stikke Hezelstraat 28 6511JX Nijmegen

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 20.000,- per jaar

Stikke Hezelstraat 28 6511JX Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Stikke Hezelstraat 28 in Nijmegen

Winkel - Huur
79 m2

Adres:
Stikke Hezelstraat 28, Nijmegen

Algemeen:
Deze winkelruimte is gelegen in één van de oudste winkelstraten. van Nederland. Rondom het Nijmeegse kernwinkelgebied ligt een aantal straten met grote mogelijkheden, de zogenaamde ringstraten. In deze straten vindt u geen grote landelijke ketens maar juist de typisch Nijmeegse winkels, winkels waarmee de Nijmeegse binnenstad zich kan onderscheiden van andere binnensteden. De Stikke Hezelstraat is onderdeel van deze ringstraten.

Ligging:
De winkel is gelegen aan de rand van het stadscentrum, nabij het Plein 1944, De Hessenberg en de doorloop richting naar het A1-voetgangersgebied.

In de Stikke Hezelstraat en Lange Hezelstraat zijn van oudsher een groot aantal speciaalzaken gevestigd die specifiek voor Nijmegen zijn.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte van ca. 4 meter.

Vloeroppervlakte:
Totale vloeroppervlakte ca. 79 m²

Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Zie plattegrondtekening.

Opleveringsniveau:
In huidige “as it is” staat, doch voorzien van pantry en toilet.

Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto’s van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Parkeren:
Parkeergelegenheid op openbaar terrein (betaald). Tevens zijn er verschillende parkeergarages op enkele minuten loopafstand.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft: “Nijmegen Centrum - Binnenstad”. Op grond van artikel 10 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Enkelbestemming: Gemengd-3.

Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 20.000,- per jaar, exclusief BTW.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Energielevering/servicekosten:
Voorschotbedrag ad. €100,- per maand excl. BTW. Bestaande uit:
- Warmtelevering ten behoeve van het gehuurde, waaronder onder meer wordt verstaan
het verbruik van brandstof, water en elektrische stroom, bediening, controle en onderhoud
van de centrale verwarmingsinstallatie;
- Rente en afschrijving van de warmte verbruikmeters;
- De verschuldigde omzetbelasting over bovengenoemde kosten;
- De administratiekosten, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

Voor rekening van huurder komen alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname/afsluiting in het gehuurde van water en elektra. Huurder dient hiervoor zelfstandig met de hiervoor verantwoordelijke nutsbedrijven overeenkomsten aan te gaan. Huurder dient tevens zelf een glasverzekering af te sluiten en voor rekening te nemen.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs te vermeerderen met BTW dienen bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW gesteld of overgemaakt te worden.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum, worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI Alle huishoudens, basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Aanvaarding:

In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden:

Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen: Foto’s winkelpand.
Plattegrondtekening(en).
Stadsplattegrond met locatieaanduiding.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 20.000,- per jaar
oppervlakte:
79 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadscentrum (183), Beuningen Buitengebied Noord (37), Zwanenveld (22), Verspreide huizen poldergebied ten westen van spoorlijn (19), Malden-Oost (16), Altrade (11), Bemmel (11), Gendt (10), Bedrijventerrein Nieuwenweg (8), Elst-Zuidwest (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Wijchen Oost (7), Pannenhuis I (3), De Aam (2), Kraanvogel (1), Oost-Kanaalhaven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stikke Hezelstraat 28 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Nijmegen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Stadscentrum te Nijmegen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 79 m2 en ligt op Stikke Hezelstraat 28 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen