Winkel - Huur

Zwanenveld 9008 6538SB Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 22.000,- per jaar

Zwanenveld 9008 6538SB Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Zwanenveld 9008 in Nijmegen

Winkel - Huur
240 m2

Algemeen:
Op een uitstekende locatie gelegen commerciële ruimte op de eerste verdieping in het winkelcentrum "Dukenburg" te Nijmegen.

Ligging / bereikbaarheid:
De ruimte is zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de A15, de A73 en de A50. Ook met openbaar vervoer is het kantoor goed bereikbaar door de aanwezigheid van het vernieuwde bus- en treinstation Dukenburg op loopafstand. Er is een bushalte nabij. Het winkelcentrum is een stadsdeelcentrum en voorziet in een breed scala aan winkelvoorzieningen met veel landelijke ketens.

Frontbreedte:
De winkel is gesitueerd op een hoekpositie waardoor er een frontbreedte van ca. 38 meter is.

Vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is momenteel circa 240 m² v.v.o. beschikbaar (gelegen op de 1e verdieping).
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Indeling:
Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van aanwezige voorzieningen.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk in een tweetal openbare parkeergarages en parkeerplaatsen in het omliggende openbaar gebied.

Bestemming:
De vigerende bestemming van het object betreft bedrijvigheid. Voor nadere informatie over het bestemmingsplan of inzage daarvan kunt U terecht op ons kantoor.

Huurprijs:
€ 22.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
€ 25,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en servicekosten te vermeerderen met BTW dient bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Zekerheidsstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er minimaal een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW gesteld te worden.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI- Alle huishoudens (basisjaar 2006 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM), model kantoren in de zin van artikel 7:230 BW.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 22.000,- per jaar
oppervlakte:
240 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Stadscentrum (183), Beuningen Buitengebied Noord (37), Centrum (36), Zwanenveld (22), Binnenstad-Grave (20), Malden-Oost (16), Altrade (11), Bedrijventerrein Nieuwenweg (8), Beuningen Heuve-4 (3), Galgenveld (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Wijchen Oost (7), Kraanvogel (1), Oost-Kanaalhaven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zwanenveld 9008 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Nijmegen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Zwanenveld te Nijmegen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 240 m2 en ligt op Zwanenveld 9008 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen