Winkel - Huur

van Weedestraat 23 3761CB Soest

Informatie aanvragen

€ 35.000,- per jaar

van Weedestraat 23 3761CB Soest
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op van Weedestraat 23 in Soest

Winkel - Huur
283 m2

Algemeen
De gemeente Soest heeft een oppervlakte van 46 km² en telt ruim 45.000 inwoners. De afstand van Soest tot Utrecht bedraagt ongeveer 20 km, tot Amersfoort 7 km en tot Hilversum 10 km. Deze plaatsen zijn zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer prima te bereiken. Door de aanpassingen van de Van Weedestraat heeft de straat een modern en net karakter gekregen met voldoende ruimte voor voetpaden, fietsers, auto's en parkeren.

Object
De winkel is gelegen aan de Van Weedestraat in Soest en bevindt zich op een A1 locatie. Dit winkelgebied is goed bereikbaar en kent een grote diversiteit aan detaillisten. In de directe omgeving tref onder andere de navolgende winkels zoals Kruidvat, D-Reizen, The Phone House, Bonita, Hunkemöller, Blokker, EkoPlaza alsmede diverse gerenommeerde lokale detaillisten.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

De totale winkelruimte omvat een riante 283 m² aan vloeroppervlakte.
Dit is verdeeld als volgt:
Begane grond ca. 196 m²;
1e verdieping ca. 87 m².

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, inclusief:
-winkelpui;
-toilet en pantry;
-airco/verwarmingsunits;
-basis elektra;
-systeemplafond inclusief verlichting.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor de winkel (blauwe zone).

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 35.000,-- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen. Er wordt gestreefd naar een langdurige huurrelatie.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Soest geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als "centrum", derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor:
- detailhandel, met uitzondering van supermarkten;
- dienstverlening met overwegend een baliefunctie.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonStephen Heinlein
E-mailadresstephen@castanea.nl
Telefoonnummer035-6460050

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
283 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (121), Laren-Dorpskern (32), Soestdijk (gedeeltelijk) (32), De Bunt (28), Gote Haag (27), Langgewenstbuurt (25), Bilthoven-Zuid (21), Bloemenkwartier Zuid (13), Bloemenkwartier Noord (12), Havenstraatbuurt (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Isselt (5), Vathorst (2), Calveen (1), De Horst (1), De Kronkels (1), De Wieken Zuid (1), Noordschil (1), Soestdijkse Grachten (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van van Weedestraat 23 in Soest.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Soest? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Soestdijk (gedeeltelijk) te Soest. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 283 m2 en ligt op van Weedestraat 23 in Soest.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen