Winkel - Huur

Heyhoefpromenade 81 5043RB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 3.300,- per maand

Heyhoefpromenade 81 5043RB Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Heyhoefpromenade 81 in Tilburg

Winkel - Huur
117 m2

Winkelcentrum Heyhoef is met drie supermarkten en 53 winkels het grootste winkelcentrum van stadsdeel Reeshof (ca. 45.000 inwoners!) in Tilburg. Het Winkelcentrum Heyhoef is sterk en kent een brede branchering en gratis parkeergelegenheid voor de consumenten.

Op een prominente locatie, tussen de verswinkels in, is nu een ruimte vrij gekomen voor verhuur. Het betreft een winkelruimte van 116,9 m² B.V.O. groot met een frontbreedte van ruim zeven meter en een pui die volledig kan worden geopend. Ook heeft de winkel een achteringang t.b.v. bevoorrading.

Voorkeur bij deze winkel gaat uit naar een aanvulling op de bestaande verswinkels. Maar een andere invulling is bespreekbaar. Momenteel zijn de volgende verswinkels gevestigd op De Heyhoef: Bakkerij Floor van Lieshout, Slagerij Vermeer, Kaasshop Heijhoef en Visspecialist Timmers. Overige winkels in Winkelcentrum Heyhoef zijn o.a. de supermarkten Jumbo, Lidl en Plus, en verder Hema, Kruidvat, Primera, Ici Paris XL, Xenos, Zeeman, Shoeby, Gall & Gall, Van Haren, Intertoys, Bruna, Etos, Hans Anders, Hunkemöller, etc. etc..

Hierna volgen de basis uitgangspunten van een mogelijke verhuur:

Huurprijs: de huurprijs (vraagprijs) bedraagt € 3.300,- per maand (= € 338,75/m² B.V.O. op jaarbasis), exclusief voorschot servicekosten en promotiebijdragen. Alle bedragen te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: het voorschot servicekosten bedraagt € 24,35 per maand (= € 2,50/m² B.V.O. op jaarbasis, te vermeerderen met BTW).

Promotiebijdrage: de promotiebijdrage is begroot op ca. € 1.436,76 op jaarbasis, te vermeerderen met BTW. Deze dient rechtstreeks aan de winkeliersvereniging te worden voldaan.

Huurperiode: een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 of 10 jaar. Na deze eerste huurtermijn wordt de huurovereenkomst, behoudens opzegging, voortgezet voor perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: Er geldt een opzegtermijn van 12 maanden.

Bankgarantie: huurder dient een minimale borg af te geven van drie maanden bruto huurverplichting inclusief BTW.

Oplevering: casco, in overleg.

Indien u interesse heeft in deze locatie dan vernemen wij dat graag. Wij maken graag een afspraak om de locatie met u te gaan bezichtigen. U ontvangt de uitgebreide verhuurinformatie dan per e-mail van ons.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 3.300,- per maand
oppervlakte:
117 m2
Bouwjaar:
1996
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (111), Het Zand (26), De Schans (24), Centrum Dongen (21), Verspreide huizen Rijen (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Tichelrijt I (2), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heyhoefpromenade 81 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Heyhoef te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 117 m2 en ligt op Heyhoefpromenade 81 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen