Winkel - Huur & koop

Paletplein 9 5044JB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1.888,- per maand

Paletplein 9 5044JB Tilburg
 

Winkel te huur & koop aangeboden
op Paletplein 9 in Tilburg

Winkel - Huur & koop
161 m2

Deze winkelruimte, Paletplein 9, is zowel TE HUUR als TE KOOP.

Tevens is Paletplein 8 te koop. Een verhuurde winkel met een solide huurder (in autoaccessoires). Gegevens kunnen wij na aanvraag aanleveren.

Paletplein 9 - Tilburg
In de wijk Wandelbos, gelegen in Tilburg West tussen Westermarkt en vlak bij woonwijk De Reeshof, ligt het winkelcentrum Paletplein. In dit winkelcentrum hebben wij een hoekwinkel te huur die zichtbaar is vanaf de Baden Powell-laan. Aan de Baden Powell-laan is een zijentree van de winkel met exposure-mogelijkheden.

Winkelcentrum Paletplein is een recent succesvol herontwikkeld en vernieuwd boodschappencentrum gelegen in de wijk Wandelbos. Tot 2018 was het een overdekt winkelcentrum en naar binnen gekeerd. Nu is het een modern Winkelcentrum met een moderne uitstraling met gratis parkeren voor de deur.

Huurders in het winkelcentrum Paletplein zijn de supermarkten Aldi, Albert Heijn en Warsawa (Poolse levensmiddelen). Verder zijn aanwezig o.a. Trekpeister, Pet's Place, Keurslagerij Van der Donk, Kapsalon T'ons Salon, Philipsen Specialiteiten (delicatessezaak), De Haas Opticien, Rijwielhandel Ton van de Klundert, Beauty Center Annabell, Thelma's Toko, Kleding Atelier Paletplein etc.

Verder is het Winkelcentrum goed bereikbaar en voorzien van twee ruime gratis parkeerterreinen.

Object
De winkelruimte Paletplein 9 te Tilburg van ca. 161 m² BVO groot heeft een frontbreedte van ca. 7,0 meter aan de voorzijde en tevens een frontbreedte aan de zijkant van ca. 5,0 meter met ook nog een entree aan de buitenzijde van het winkelcentrum.

Parkeren
Voor het winkelcentrum is een ruim aanbod van gratis parkeerplaatsen.

Bestemming
Detailhandel/horeca

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), model 2012.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de staat die het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.

Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot in de meterkast.

Voorschot leveringen en diensten (servicekosten)
Het voorschot voor leveringen en diensten, inclusief de promotiebijdrage is ca. 9,43/m² op jaarbasis, te vermeerderen met BTW.

Waarborgsom
Huurder dient een waarborgsom af te geven (of bankgarantie) van 3 maanden huurverplichting, inclusief servicekosten en btw.

Indien er interesse is in deze winkelruimte, plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 1.888,- per maand
oppervlakte:
161 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel huren zijn: 0 (320)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), De Kets (2), Heikant-Oost (2), Tichelrijt I (2), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paletplein 9 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 161 m2 en ligt op Paletplein 9 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen