Winkel - Huur

Wagnerplein 0ong 5011LR Tilburg

Informatie aanvragen

€ 200,- per m² / jaar

Wagnerplein 0ong 5011LR Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Wagnerplein 0ong in Tilburg

Winkel - Huur
100 m2 - 638 m2

Winkelcentrum Wagnerplein is uniek in de regio Tilburg. Het is het enige overdekte winkelcentrum met drie supermarkten te weten Albert Heijn, Em-Té en Nettorama waar in januari 2018 de winkelformules Action en Bristol nog aan worden toegevoegd. Ook liggen er ca. 700 gratis en goed bereikbare parkeerplaatsen tegen het centrum aan.

Aan de Zuidzijde, waar ook Action zich zal vestigen, is nog een winkelruimte beschikbaar van ca. 638 m² die ook nog op te splitsen is in twee of drie winkelruimten. De huurprijs is afhankelijk van grootte en ligging.

In het winkelcentrum zijn nu de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Em-Té Supermarkt, Nettorama, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, D-reizen, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, Foto Jans, ’t Boeketje, ING, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Sengers Textiel, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Alysa Mode, Van Baast Damesmode, Brainwash, Brasserie Manor.

Opleveringsniveau
De winkelruimten worden casco aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2012.

Duur, verlenging en opzegging
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Aanvaarding
De winkels zijn te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
Afhankelijk van unit grootte en ligging, huurprijs te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW). Vraag naar de mogelijkheden.

Prijspeil
Voor alle genoemde prijzen is het prijspeil heden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling
De huurpenningen, servicekosten, promotiekosten, parkeerbijdrage en omzetbelasting worden per maand of kwartaal vooruit betaald.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Leveringen en diensten, voorschot servicekosten
Afhankelijk van ligging is het voorschot servicekosten of € 22,-/m² (ligging in de passage) of € 15,00/m² (ligging aan buitenzijde).

Promotiebijdrage en Parkeerbijdrage
De promotiebijdrage is momenteel € 4,55/m² en in de nabije toekomst zal een parkeerbijdrage worden geheven van ca. € 4,00/m² B.V.O.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 200,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
638 m2
In units vanaf:
100 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (106), Oisterwijk-Centrum (35), Het Zand (26), De Schans (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Verspreide huizen Goirle (16), Besterd (15), Wandelbos-Noord (13), Het Goirke (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagnerplein 0ong in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Schans te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 638 m2 en ligt op Wagnerplein 0ong in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen